Rat ongedierte zolder

 • Auteur
  Berichten
 • Eleonora
  Gast

  Ik droomde dat ik op de trap van de zolder stond en met mijn hoofd net boven het gat uitstak van de zoldervloer. Ik keek en zag niets als insekten levenden en dode en muizen. Ik keek naar links en daar was een grote zwart grijze rat die op de zoldervloer zat me aan keek en me aan wou vallen. Ik zei tegen iemand die onder stond wat ik zag en schrok behoorlijk. Het leek alsof jarenlang niemand meer op de zolder was geweest. Het was stoffig en rommelig.

  Esme
  Moderator

  Een huis is als een jas om je heen. Symbolisch is het is je lichaam en je ziel. Elke kamer heeft een functie en bevat eigenschappen en vaardigheden. De zolder is letterlijk je bovenkamer. De zoldervloer vormt een fundament. Insecten staan voor irritaties. Maar deze zijn groter en zijn dode en levende muizen. Dat houdt in, dat er iets in je knaagt. Het is haast als een plaag. Het gaat om oude (dode muizen) en nieuwe (levende muizen) problemen of situaties. Links staat symbool voor het onbewuste. De zwartgrijze rat is de hoofdprijs en is als een smet. Er is lang geen aandacht besteed aan je geestelijke toestand, want de zolder is stoffig en rommelig. Zet een alles op een rijtje en ga dan ordenen. Leer om van jezelf te houden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">