Rare realistische droom

 • Auteur
  Berichten
 • Ellen Maria
  Gast

  Heey ik ben nu net wakker en ik jad een hele rare droom, ik heb heel erg het idee dat die droom mij iets wilde vertellen maar ik weet niet wat.
  Het begon met dat ik met vriendinnen op een festival was, daarna gingen we ineens een vervallen woning binnen waar meer mensen op zoek waren naar spullen. Wij vonden daar een matras en die namen we mee want die bleek in de droom veel waard te zijn. Toen werden we echter tegen gehouden door een oudere vrouw die het matras koste wat kost moest hebben. We hebben toen het matras bij mijn vriendin thuis (droom huis ken de plaats niet) verstopt maar de vrouw zag het liggen dus we wisten dat ze daardoor binnen kon en het kin pakken. Dus verstopten we het op mijn kamer (kende deze kamer in werkelijkheid ook niet). Maar ook daar kwam ze erachter. Toen moest ik heel lang thuis blijven om over het matras te waken. Daarna moest ik toch weg en betrapte ik mevrouw op het weg slepen met het matras. Hierop had ik de politie gebeld die me eerst niet geloofde maar toen was ze toch opgesloten maar kwamen er alleen maar meer mensen achter me aan. Tot slot werd ik bijna wakker maar zag ik nog een woestijn vos die me iets wilde vertellen maar ik werd wakker ik kende alleen een vriendin uit de droom in het echte leven verder had ik alles niet eerder gezien. Wie kan mij helpen?

  Groetjes,
  Ellen

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een festival staat voor ontspannen en feesten. De vervallen woning staat voor oude denkwijzen. Je mag dus meer out of the box gaan denken. Hierdoor ga je verkennen en je eigen identiteit ontwikkelen.

  Het matras is heel waardevol vanwege de rust die je ermee kan creëren. Het gaat hier om innerlijke rust en is het gevoel van kalmte in jezelf. Het is het gevoel dat je vrede hebt met wie je bent en wat je doet. Jonge mensen kunnen heel onrustig zijn vanwege het verkennen van het leven. Je hebt nog de tijd nodig om op ontdekking te gaan.

  De oudere vrouw daarentegen heeft de dit stadium allang behaald en eigent het matras toe. Waarschijnlijk was het matras al van haar. Haar intieme plek waar ze heeft uitgerust en waar ze al haar geheimen heeft bewaard. Wie weet had zij al die namen in al die tijd wel bij elkaar verzameld.

  Maar uiteindelijk heb je het matras toch. Het kan betekenen dat je competitieve eigenschappen bezit.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">