Rare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Antibes
  Gast

  Mijn droom:
  Ik zat in vergadering en nam de leiding om de vergadering voort te zetten. Tegenover mij zat een vrouw die nauwelijks luisterde. Nadat ik klaar was met praten begon de vrouw tegenover mij heel snel te praten en de taal kon ik niet verstaan. Als of ze zichzelf niet was. Zelfverzonnen taal. Ik vroeg aan de vrouw waarom de vrouw zo praten en de vrouw werd boos en ik bleef vragen stellen waarom de vrouw zich zo gedroeg en de vrouw bleef doorgaan met het gedrag. De vrouw zei als we zo gaan beginnen dan ga ik ook over jouw beginnen. Ik gaf aan dat ik nergens over begon maar me afvroeg waar ze zich zo gedroeg. Ik bleef de vrouw in haar ogen aankijken en bleef gericht zoeken in haar gezicht en de vrouw deed precies wat ik ook deed. Naast mij zaten twee vrouwen die hoofdschuddend en afkeurend naar de vrouw keken. Ik heb toen aangegeven dat ik het gesprek wilde stoppen omdat de vrouw maar niet ophield. Kan iemand mijn droom uitleggen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je neemt graag de leiding. Dit zodat je voor jezelf de controle behoud over een situatie. Zo kun je ook sturing geven naar anderen, zoals jij dat wilt. Maar soms heb je te maken met ruis (vreemde taal van de vrouw) in de communicatie. Niet iedereen is het eens met je mening of zoals je handelt. Het kan zijn dat je niet openstaan voor andere meningen of weet je niet hoe ermee om te gaan.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">