Rare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Cansu
  Gast

  Ik heb gedroomd dat ik in een supermarkt was. ik had me capuchon op gedaan omdat ik niet wilde dat een jongen die daar werkt mij zag. Daarna viel ik flauw dus kwam een jongen die ik niet kende mij helpen dus hij pakte me rechter arm en me linker arm pakte die jongen die mij niet mocht zien dus ik moest een keus maken wie ik mij laat helpen dus koos ik voor de jongen die ik niet kon. Daarna was er een andere jongen die me de heletijd volgde en zei “ik hou van jou” en ik zuchte en lachte de hele tijd!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In de supermarkt kun je van alles kopen. Van materiele zaken tot geestelijke voeding. De capuchon staat voor anonimiteit en privacy. Je hebt het verlangen naar aandacht van een jongen of een close maatje.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">