Rare droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Daan
  Gast

  Mijn droom ging als volgt: ik zat op de bank met mijn iPhone te spelen toen ik iets verkeerd deed en de iPhone ging 112 bellen. Ik raakte in paniek en wilde dit uitklikken, maar mijn handen zaten in mijn mouwen en ik kreeg ze er niet uit, het lukte echt niet. Telefoon belde verder maar er werd ook niet opgenomen.

  Natasha
  Gast

  Is er iets in je bewuste leven waar jij graag hulp zou willen krijgen? En dat je dat dan ook toe laat.

  Daan
  Gast

  Momenteel ervaar ik wel stress en heb ik hulp gezocht bij een coach. Helaas was deze veel te duur en kon ik er niet mee verder gaan. Wellicht is dit onbewust toch een roep ofzo. Nog niet bij stil gestaan.

  Hannah
  Gast

  Hoi Daan,

  Het zou ook kunnen zijn dat je de hulp onbewust eigenlijk helemaal niet wilt hebben en ook niet nodig hebt. Je belde in de droom namelijk per ongeluk 112 (deed iets verkeerd) en wilde het juist weer uitzetten.

  Je handen uit je mouwen steken is een uitdrukking die betekent dat je aan de slag zou moeten, alleen dat lukt je niet. Gelukkig neemt de hulp die je per ongeluk hebt gezocht niet op (de coach die vanwege het geld niet doorgaat).

  Misschien zou het dus wel een beroep van je onbewuste kunnen zijn om zelf iets te gaan doen (handen uit je mouwen te steken), zodat je de spoedhulp in het vervolg achterwege kan laten?

  Daan
  Gast

  Thanks !!!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">