rare dromen…

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • wereldbolletje
  Gast

  Goedemorgen allemaal,
  ik heb een paar rare dromen en ik blijf maar afvragen waar het voor staat… wie kan en wil wat inzicht geven?

  1. Ik was samen met een hele goede vriendin naar mijn auto aan het wandelen. Een Peugeot 206, zilvergrijs (zo eentje heb ik een aantal jaar geleden gehad). Een man vertelde ons over hoe je in een auto kon inbreken.
  Toen zat er een stukje tijd tussen. En ineens zagen we op afstand diezelfde man in mijn auto inbreken. Het was een Marokkaan en hij zette hele grote ogen op (cartoon-effect ogen). Hij schoof het rechterraampje bij de bijrijderskant open, van rechts naar links.(normaal zou je denken: ze slaan een raampje in, maar deze fungeerde als een schuifraam) Keek daarna naar binnen met een zaklantaarn en ging daarna de auto in.

  2. Ik was bij iemand, op een feest (weet niet meer precies). Overal waren er cocktails met kleine stokjes erin (?). Ineens zag ik op de grond 2 stokjes, met glitter blauwe blokjes erop (die je in een glas met een cocktail als versiering erbij kan zetten). Tegelijkertijd speelde het nummer “all by myself”

  3. ik droeg in de droom een geel blauw pak; geel pak met een blauwe stropdas (ikea kleuren). Iemand een idee waar dat voor staat? En had pijn in mijn onderrug.

  Alvast dank voor het meedenken 🙂

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">