raam zonder glas

 • Auteur
  Berichten
 • Agapei
  Deelnemer

  Hoi allemaal! Ik ben nieuw op dit forum en heb geen idee of het nog super actief is hier maar goed!

  Ik heb laatst een nachtmerrie gehad over mijn ouderlijk huis.

  Ik stond buiten en keek naar de voorkant van het huis en zag dat er geen raam meer in de kozijnen zaten. Het was een zwart wit beeld en kreeg er een naar gevoel bij.

  Wat vooral erg binnenkwam was het beeld dat er geen ramen meer inzaten.
  Kan iemand mij waar een raam zonder glas symbool voor zou kunnen staan?

  Bedankt alvast,
  Groetjes !

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Agapei
  Deelnemer

  Waardeer ik ontzettend.
  Ter informatie nog; niet zulke hele goede herinneringen aan dit huis.

  Groetjes en alvast bedankt :)

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het ouderlijk huis is de plek waar je opgegroeid, verzorgt en waar je gevormd wordt. Ramen zijn je uitzicht naar de buitenwereld. Ramen hebben betekend bescherming tegen weer en wind. Er is iets gebeurd waardoor je invloeden van buitenaf niet kunt weren. Het zwart wit beeld zijn de herinneringen vanuit het verleden. Er zijn situaties geweest die je niet goed heb kunnen verwerken of los hebt kunnen laten. Het vraagt nog om verwerking. Het doet me denken aan de tarotkaart Rad van Fortuin. Het lot laat hier zich niet leiden en heb je geen invloed van buitenaf. Soms gaan de dingen dan anders, dan hoe je dat in de eerste instantie had gepland. Het is net als het weer die je niet kunt bestellen. In de link lees je meer over de kaart: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2010%20rad%20van%20fortuin.html.

  Agapei
  Deelnemer

  Hoi Esme, dat is best verhelderende informatie :)

  Blijkbaar heb ik nog het een en ander te verwerken inderdaad.
  Zal m’n dromen weer eens goed in de gaten houden de komende tijd.

  Dankjewel voor de moeite!!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">