Pretpark

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Ik droomde dat ik naar een pretpark ging met mensen uit mijn verre verleden. Mensen waarmee ik ooit in het echte leven allemaal ruzie mee heb gehad. Ik zat op een bankje en we zagen ineens een arm van een attractie wegvliegen. We renden met zijn allen naar die plek toe om te kijken of we het echt goed zagen of dat we het ons verbeeldden. Toen wij op die locatie aankwamen ging iedereen waarmee ik samen was ineens de attractie in. Ik was de enige die daar niet in ging. Waarom gaan we nu met zijn allen een attractie in als wij zonet gezien hebben hoe het kan aflopen met ons? Ik bleef aan de zijlijn wachten en daarna hielt mijn droom op.

  Esme
  Moderator

  Een pretpark is levensweg. Als een achtbaan beleef je ups en downs. De maatschappij manifesteert zich in je droom als mensen uit het verleden. Het verteld hoe je je omgaat met de plek in de maatschappij. Ruzie staat voor onbegrip. Misschien een leerschool om te ontdekken hoe je het in het vervolg anders zou kunnen doen. De arm staat voor een beperking (geestelijk). Je zou tijdelijk ontarmt kunnen zijn en daarom kun je niet goed mee met de rest.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Regina
  Gast

  Ik kon het zelf niet ontcijferen maar dit is wel heel erg herkenbaar met nu. Dankjewel!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">