Politie

 • Auteur
  Berichten
 • Tamara430
  Deelnemer

  Ik word opgepakt door 1 agent. Het huis waar ik me in bevind voelt als mijn huis maar is het in de realiteit niet. Mijn exman, zusje en ouders zijn ook aanwezig. Het is donker, dus avond. Ik vraag waarom ik word opgepakt maar krijg geen antwoord. Ik zoek naar een warme jas want het regent maar ik heb geen jas. Er hangen meerdere jassen van mijn exman dus vraag of ik er één mee mag nemen. Dat is goed. Intussen vraag ik nog een keer waarom ik in godsnaam opgepakt ben. Er is sprake van een stofje in mijn lijf wat niet mag. Dat krijg ik dus binnen dankzij mijn gezonde voeding. Lekker dan.
  Ik stap in de auto. En de agent geniet zichtbaar dat hij mij heeft. Na wat doorvragen geeft hij het toe: hij heeft me eindelijk te pakken. Dit heeft hij altijd al willen doen. (ik ken de politieagent in het echt niet). Mijn zusje blijkt ook achterin te zitten. Ik voel me zo verdietig en machteloos. Waarom? Wat heb ik hem misdaan? Maar ik krijg geen antwoord. Als we uitstappen roep ik naar mijn zusje dat ze contact moet zoeken met een vriendin van mij. Zij zit bij de politie en kan me vast helpen. En ik smeek mijn ouders of zusje bij mij in huis te verblijven voor de kinderen. Hoe moet dat met hun, ze zullen kapot zijn van verdriet….

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Ook al is je je huis je huis niet in een droom, toch heeft het te maken met jezelf op dat moment. Een huis is als een jas om je heen. Elke kamer bevat eigenschappen, vaardigheden en elke kamer heeft zo zijn functie. De agent is je innerlijk gezag. Hoe ver kun je gaan en ga je over je grens.

  Het donker of avond staat voor het onbewuste. Je wordt meegenomen, maar kan geen passend kledingstuk voor de avond vinden. Het betekent dat je even je draai niet kunt vinden. Er heerst een leegte. Regen is water en staat voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. De familie ziet het gebeuren. Je mag je emoties toelaten. De jas die je uiteindelijk hebt is niet van jou. Je bent enigszins toch afhankelijk van anderen. De voeding dat je neemt is geestelijke voedsel. Ik weet dat vegetariërs vaak een tekort hebben aan vitamineren en nemen ze supplementen ter aanvulling. Je kunt wel denken dat je gezond leeft, maar je kan je ook vergissen en toch wat essentieels vergeten zijn.

  Het is niet fijn om op de vingers getikt te worden, zoals de agenten dat doen, zonder rede. Het kan te maken hebben met je vorige relatie of je kinderjaren. Niet begrijpen waarom mensen, naaste of maatschappij zo onterecht of hard kunnen zijn. Het zusje is je spiegel van jezelf. Het is de kleinere jij en het kind in jezelf.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Tamara430
  Deelnemer

  Jij bent fantastisch! Ik snap het helemaal en kan het goed plaatsen. Zo’n droom komt niet voor niks zo duidelijk door, dus ik wil er graag over gaan nadenken hoe ik dingen toch echt anders kan gaan doen of juist los mag gaan laten. Moeilijk maar blijjkbaar nodig. Dankjewel!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">