Poep

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Gadver! Super nare nachtmerrie gehad vannacht.

  Ik droomde dat ik in het ziekenhuis was. Mijn stokoude oma stond daar de afwas te doen. Een man trok de aandacht van mijn oma. Hij had gigantisch in zijn broek gepoept en vroeg of hij zich mocht wassen. De hele ruimte vulde zich met een onweerstaanbaar vieze lucht. Iemand zei dat de man steeds de aandacht wil trekken op die manier. Ik deed de deur en stukje open en voelde me opgelucht door de frisse lucht die naar binnen woei. Mijn vriend wilde de deur sluiten, maar ik hield hem tegen en zorgde ervoor dat de deur open bleef.

  Nu lijkt het geen enge droom, maar ik schrok om 5 uur wakker en mijn hart ging tekeer.

  Esme
  Moderator

  Het ziekenhuis staat voor helen. Je oma is hier de wijze vrouw en is viezigheid aan het schoonmaken, zoals oude zorgen, problemen en opgepropte emoties. De man zet zijn vuile was buiten, door te gaan poepen. Jij hebt helemaal geen zin om problemen en gezeur van anderen aan te horen. Het stinkt behoorlijk en heb je behoefte om daar ver af te blijven door naar frisse lucht te zoeken. De deur staat hier ook voor een grens.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">