Piranha’s

 • Auteur
  Berichten
 • Dichterbij
  Gast

  Hallo,

  Ik droomde dat ik met mijn vriend uit eten was. Naast ons was een Aquarium zonder glas. Op de een of andere manier bleef het water in de vorm van een aquarium. Ik stopte mijn blote teen in het water. Meteen kwamen er een aantal vissen op af. De vissen hadden scherpe tanden en dikke neuzen. Door die neuzen hadden ze iets weg van mensen. Snel haalde ik mijn teen uit het water. De vissen bleven nog even rond snuffelen. Kennelijk had ik mijn geur verspreidt door het water. Ik zei tegen mijn vriend dat er een soort piranha’s in het aquarium zitten. Hij zag het niet. Ik vroeg hem om op te letten, terwijl ik weer mijn teen in het water deed. De vissen stormden weer op mijn teen af en snel haalde ik het uit het water. Maar mijn vriend keek niet. Ik zei dat hij het ook eens moest proberen. Maar dat deed hij niet.

  Ik krijg door deze droom het idee dat er wat rommelt in onze relatie.. Dat er wat knaagt aan mij dat ik zou moeten uitspreken, iets waarvan ik denk dat mijn vriend er blind voor is. Al weet ik het zelf ook nog niet precies…

  Esme
  Moderator

  Eten staat voor spirituele voeding. Je hebt mentaal ergens voldoening nodig. Een aquarium staat voor niet geaccepteerde emoties (water symboliseert emotie) of waar je jezelf nog niet geconfronteerd mee hebt. Dus dan ben je ze aan het onderdrukken. Een aquarium kan ook verwijzen naar onbewuste gedachten of onderdrukte seksuele verlangens.

  In vooral Arabische landen staan voeten symbool staan voor het gehoorzamen van de vrouw naar de man toe en jezelf nederig opstellen. De grote teen staat voor vreugde (rechts; het bewuste) en verdriet (links; het onbewuste).

  Er knaagt inderdaad iets aan je.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">