Pijl en boog

 • Auteur
  Berichten
 • Laura.l
  Gast

  Beste forumleden,

  Vannacht had ik een hele nare droom. In mijn droom was er een vrouw die een pijl en boog had gekocht. Zij ging uit het niet met een pijl en boog op mensen schieten en had daarbij een aantal mensen vermoord. Ze had ook iemand door het hoofd geschoten met een pijl. Ik werd hiervan heel bang en in mijn droom lig ik met angst in m’n bed hopend dat zij mij niet zou raken. Daarna ging ik naar een voetbalstadion om te kijken naar een wedstrijd en was er een man die schreeuwde dat er een bom was. Iedereen begon te rennen en ik duwde deze man van tribune af, deze man had een neppe pistool. Later krijg ik waarschuwingen van de vrouw dat ik de volgende was die zij zou vermoorden.

  Al met al dus een hele nare nachtmerrie. Iemand enig idee wat deze nachtmerrie kan betekenen? Heb al heel lang geen nachtmerrie gehad.

  Mvg,
  Laura

  Ebeline
  Gast

  Pijl en boog staat symbool voor boosheid, spanning en agressie. Maar ook een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energieën. Sexuele energie, jouw libido.

  Die mevrouw die mensen vermoord kan symbool staan voor jezelf. Je onderdrukt bepaalde emoties omdat je misschien vind dat het niet hoort. Of je wilt bepaalde dingen niet onder ogen zien.

  Voetbal stadion/wedstrijd: Hoe ga jij om met uitdagingen in je leven?
  Voetbal staat ook symbool voor het onderdrukken van jouw seksualiteit.

  Droom je over een tribune, dan vind je het lastig om een beslissing te maken. Je voelt je verscheurd tussen twee meningen die tegenover elkaar staan.

  De bom kan symbool staan voor onderdrukte verlangens of onuitgedrukte emoties die op ontploffen staan als je ze niet snel tot uitdrukking brengt. Dit kan tot geweld leiden.

  De vrouw die jou vermoorden wil: Angst om in een conflict situatie te belanden, angst voor een negatieve uitkomst of gevolgen. In real life ga jij dingen of iemand uit de weg .

  Graag jouw feedback hierop

  Laura.l
  Gast

  Bedankt voor je reactie Ebeline.

  Laatste tijd zit er wel veel boosheid in me. Ik ben vaak onrustig in mijn hoofd en denk teveel na over dingen. Meer over de dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar niet echt over de toekomst? Ik heb het wel vaak lastig met beslissingen maken, maar heb momenteel niet iets waar ik over moet beslissen. Ik laat niet graag mijn gevoelige kant zien, praat niet graag over dingen waar ik mee zit en krop ze op in mijzelf. In sommige punten kan ik mij vinden, maar van sommige spelen ze niet echt, aangezien ik niet echt dilemma’s heb waar ik nu mee zit of keuzes moet gaan maken.

  Mvg

  Ebeline
  Gast

  Bedankt voor je feedback.

  Gr Ebeline

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">