Persoon waarop ik verliefd ben negeert mij

 • Auteur
  Berichten
 • MisterDiego
  Deelnemer

  Ik zit buiten met een groep mensen en het meisje waarop ik verliefd ben om een ronde tafel met een parasol op een zonnige dag. Iedereen is aan praten of er word iets uitgelegd, maar ik en dat meisje praten niet met elkaar en ze maakt ook geen oogcontact.
  Na een tijdje gaat iedereen weg en ik weet dat dat meisje iets kijkt in een kleine kamer. De kamer is een ongeveer 4meter breed, 8 meter lang en 4meter hoog. Het is een grijze betonnen kamer met een ingang (geen deur maar een opening) aan beide kanten van de kamer. Het meisje zit op een ouderwetse kleine tv iets te kijken en zit met haar rug naat me toe. Ik leg een buisje(waar je voorgedraaide joints in doet) en nog onbekend voorwerp op de grond. Ik pak een matras en 2 kussens en ga erop liggen. Er staan andere mensen als poppen in de kamer en doen niks, maar terwijl ik het matras pak en neerleg gaan ze allemaal langzaam uit de kamer. En toen werd ik wakker.

  Ik moet hierbij melden dat het meisje op dit moment boos is op mij en we hebben geen contact. Ik zit hier heel erg mee en het beïnvloed mijn leven heel erg.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De kamer vertegenwoordigd een aspect van jezelf of het meisje. Het is een kleine kamer. Dus heeft de persoon weinig bombarie. De wand is niet kleurrijk. Het is allemaal wat passief in de kamer.

  Mijn vraag is of ze wel weet dat je verliefd op haar bent. Het kan zijn dat in het waakbestaan wat bescheiden bent en niet snel laat merken hoe je je voelt. Je emoties niet wil laten zien of accepteren, om je groot voor te doen. De joint staat voor escapisme. Hiermee ontloop je tijdelijk de realiteit.

  MisterDiego
  Deelnemer

  Heel erg bedankt voor je reactie! Ben heel erg blij met de uitleg.
  Het meisje weet dat ik verliefd ben op haar.

  Esme
  Moderator

  Bij jou schijnt de zon aan de ronde tafel met een parasol op een zonnige dag. Het kan ook de angst of onzekerheid zijn, dat je droom dat het meisje je negeert, terwijl ze weet dat je verliefd op haar bent. Meisjes hun hart veroveren vraagt soms om moed.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">