Paarden familie ex

 • Auteur
  Berichten
 • Karin65
  Gast

  Was bij ex en we gingen ergens eten. Daar was ook op verzoek aan tafel optreden van 2 dansende dames. Dat was wanneer je een duurzaam koekje bestelde. Dat deed ik. Hij herkende één van de dames en vroeg of ze hem kende. Hij wilde wel een dag met haar schrijven. Praten wist hij niet. Hij dacht dat het collega was. Ik voelde me er beroerd door, jaloers en alleen. Die avond vertrok hij om wat te doen. Hij vroeg me te appen als ik naar bed ging. Ik deed dat niet en ging direct slapen. De volgende dag vertrok ik zonder wat te zeggen naar collega om met haar een coaching te oefenen. Ik nam mijn kat mee in reismand. Het was daar prachtig. Oprijlaan, een knots van een hele oude boom. Rijbak, veel groen, prachtig huis. Haar familie en broertjes zusjes. Vader was aan het werk in hoge begroeing. En 3 paarden waaronder 2 bekenden. Ze herkennen mij en ik sta terwijl collega vraagt of ik thee wil in de bak. Met zn drieën komen ze naar me toe en wij staan daar, neuzen tegen elkaar. Een moment van intense verbinding. De tranen stromen. De coaching is voltooid voor mij.
  Ik loop wat rond. Haar moeder is prachtig en warm. Gekleed ik roodtinten. Later zie ik haar man met zelfde kleding. Wat een eenheid. Ik kijk naar een concours met Ankie van Grunsven. de tuin grenst daaraan.
  Even later wenst iemand mij vrede en liefde en zegt dat ik er ook bij hoor voor God. Er begint een dienst met Jehova getuigen. Ik ga dan. Voel spijt… hier hoor ik niet.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Eigenlijk leef je nog in het verleden, want je ex is een relatie die er niet meer is. Eten staat voor delen. De dansende dames vieren het leven. De koek met je ex is op dit moment op. Je kan hem nog niet helemaal los laten want er zit een vleugje jaloezie in het gevoel in je droom. Schrijven staat voor communicatie en het lijkt alsof je het ziet als “vreemdgaan”, wat in wezen niet meer aan de orde kan zijn, omdat het gaat om je ex. Maar in de droom doe je of de relatie nog goed is want je spreekt af dat je contact opneemt voor je gaat slapen. Je bed is een intieme plek en uiteindelijk neem je toch geen contact met hem op. Dromen brengen het onbewuste naar boven.

  Je bent in je droom toch bezig om alles op een rijtje te zetten door bezig te zijn met coaching. De kat is je vrouwelijke sensitiviteit. De plek waar je naartoe gaat geeft je een prettig gevoel. Je verlangt ernaar om jezelf ergens thuis te voelen. Een plek voor jezelf waar je jezelf kan zijn en ongestoord kan leven en genieten.

  Paarden vertegenwoordigen sterke, fysieke energie. Je dient je ongetemde kracht te kanaliseren. De aantrekkingskracht geeft deze verbinding. Thee maakt je tot rust en is als een medicijn. Rood staat in dit geval voor passie. De moeder en de man zijn als Yin en Yang. Ankie is als een voorbeeld. Je bent opzoek naar waar je je wel thuis voelt. Het is een ontdekkingsreis.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">