Overleden vader

 • Auteur
  Berichten
 • CindyQJ

  Hallo allemaal,
  Ik plaats dit bericht naar aanleiding van een droom die mijn partner had.
  Zijn vader is inmiddels al 14 jaar geleden overleden aan de gevolgen van kanker en nog nooit één droom over hem gehad, tot gisterenavond.

  Hij droomde dat hij aankwam rijden bij zijn ouderlijk huis waarin hij in zijn droom zou wonen. Toen hij eenmaal binnen was zat zijn vader op de bank, springlevend en gezond. Mijn partner schrok en zei ‘wat doe jij hier, je bent toch dood?’ Waarop zijn vader zei ‘ nee ik leef gewoon nog hoor’.
  Ze omhelsden mekaar en mijn partner wou zijn zusje bellen, maar zijn telefoon deed heel raar. Alles was in het Engels opeens, maar toch kreeg hij haar aan de lijn, en ze was dolblij te horen dat hun vader nog leefde. Na dat gesprek probeerde hij mij te bellen, wat ook niet makkelijk ging door het rare Engelse telefoonmenu. Maar toen hij mij eenmaal aan de lijn had en het nieuws met me deelde over zijn vader, heb ik hem voor gek verklaard. Hierna werd hij wakker en was volledig ontdaan door deze droom.

  Wat zou deze droom kunnen betekenen?

  Gr Cindy

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">