Overleden persoon komt tot leven

 • Auteur
  Berichten
 • elora
  Deelnemer

  Hallo, ik droomde dat mijn overleden opa in de kist lag in zijn ouderlijk huis en ineens weer tot leven kwam, de kist was gesloten en hij probeerde er dus uit te komen waardoor wij vervolgens de kist open draaiden zodat hij eruit kon.
  Hij is al meer dan 15 jaar geleden overleden, ik droom vaker over hem en vaak zijn het dromen die mij iets willen vertellen. Ik kan alleen niet bedenken/vinden wat het betekend als een overleden persoon weer tot leven komt. Kan iemand mij de juiste weg op helpen?

  Ebeline
  Gast

  Het is belangrijk dat je alle dromen over je opa vertaalt om te kunnen begrijpen wat er gaande is of wat hij vertellen wil.
  Voor nu hier een vertaling omtrent deze droom.

  Dromen van een persoon die is gestorven en daarna weer tot leven is gekomen, kan symboliseren dat iets in die persoon eindigt en dan een wedergeboorte of een nieuw begin heeft.

  Ik doe zelf droomvertalen.
  Voor meer info mag je mij e-mailen op crazyebie@live.nl

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">