Overleden moeder

 • Auteur
  Berichten
 • Sandy149
  Deelnemer

  Mijn moeder is vorig jaar overleden, zij had een hele goede band met mijn zoontje, waren vaak samen, 2 handen op 1 buik, onafscheidelijk waren die 2.
  Nu droomde ik dat mijn moeder, ik en mijn zoontje bij mijn oma op visite waren. Mijn moeders gezicht was niet zichtbaar, aan de contouren enz weet ik dat het mijn moeder was, maar haar gezicht kon ik niet zien. We zaten met zijn alle in de tuin bij mijn oma, toen maakte mijn zoontje iets stuk, waarop mijn moeder (gezichtloos) een soort stok/buis pakte en mijn zoontje hard op zijn gezicht sloeg,2x waardoor hij zwaar bloedend op de grond belande. Hierna werd ik overstuur,in de war wakker.
  A is/was het ondenkbaar, onmogelijk, en natuurlijk ook nooit gebeurd, dat mijn moeder mijn zoontje pijn zou doen dus ik snap niet waarom ik hierover droom
  En B waarom kon ik haar gezicht niet zien, ik zag het lichaam, haar, enz maar geen gezicht .
  Toen mijn moeder overleed was mijn zoontje 5 en half, in de droom zag hij er ook naar die leeftijd uit( inmiddels is hij 7)
  Is er misschien iemand die deze droom kan uitleggen,weet wat het ongeveer zou kunnen betekenen? Zelf kom ik er niet echt uit. Het blijft ook erg in mijn hoofd rondspoken.

  RP
  Gast

  Ik heb ook vaak over mijn moeder gedroomd nadat ze is overleden. Ze kwam in compleet verschillende situaties voor, maar haar gezicht was bij mij ook vaak een schim, precies zoals jij beschrijft had ik hetzelfde.
  Een enkele keer zag ik haar gezicht wel.
  Wat betreft de rest kan ik je niet helpen.
  Maar ik vind het wel bijzonder te lezen dat jij haar gezicht ook niet kon herkennen. Ondanks dat voel en zie je aan alles dat het je moeder is.
  Vind ik juist supermooi, maar snap dat het in deze droom wat verwarrend kan zijn

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">