Overleden broer

 • Auteur
  Berichten
 • Dominique09
  Gast

  Mijn broer is dit jaar doodgeschoten en droom regelmatig over hem. Voordat ik ging slapen ging deze gedachte door mijn hoofd : ik wou dat de afgelopen maanden een nachtmerrie was en dat alles weer normaal was. Dezelfde nacht droom ik over mijn broer. Ik zie hem bij mijn ouders thuis en vervolgens zeg ik : ik ben zo blij om jou weer te zien. Ik leg mijn hand op zijn schouder en hij zegt : wat doe je nou raar. Ik ga naar mijn vrienden. Mijn broer gedroeg zich precies zoals hij was.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Dit is denk ik een verwerkingsdroom, omdat het vrij recentelijk is gebeurd. Het gemis is nog te groot en denk je er waarschijnlijk in de wakkere wereld nog veel aan. Het doet zeer om een erg close dierbare te verliezen. Er zijn liggen zoveel herinneringen, die jullie samen regelmatig opgehaald en gekoesterd wordt toen hij nog leefde. Je hebt je broer waarschijnlijk voor het laatst gezien en lag hij er zoals hij was. Daarom droom je ook dat hij zo was zoals altijd geweest. De herinneringen hou je levendig.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">