Overal en nergens

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Rilana
  Gast

  Iemand die mij deze rare droom kan uitleggen? Het is een lang verhaal dus neem de tijd!
  Eerst was ik op mijn werk, daarna gingen we met het team, met het vliegtuig ergens heen, ik weet niet waar naartoe. In het vliegtuig schommelde ik als enige helemaal heen en weer, alsof de zwaartekracht weg was, raakte ik het plafond. Een steward kwam eraan en maakte mij ergens van los, toen was het over.
  Daarna ging ik met een boot midden in de nacht ergens heen om een boodschap te halen, maar het rare was, ik voer niet over de zee maar over de aardbol, ik zag allemaal steden beneden mij, deze waren blauw opgelicht. Ik raakte de weg kwijt en was verdwaald, opeens viel ik uit de boot. Het was net alsof ik op een trampoline terecht kwam, ik was bang dat ik er door zou zakken en raakte mijn oriëntatie een beetje kwijt, toch moest ik van mijzelf doorgaan en de wereld die ik zag bewonderen.
  Opeens werd ik wakker in een lege, gesloten kledingwinkel, het was er donker, het enige licht dat ik kreeg was vanuit een andere ruimte, dit licht scheen door een glazen deur. Ik dacht dat deze deur opslot zou zitten dus ik deed de lichten van de winkel aan en drukte op allerlei knopjes in de hoop dat het alarm zou afgaan en iemand me kwam halen. Het licht ging wel aan maar het alarm niet. Ik heb toen de deur geprobeerd en deze ging gewoon open, niet opslot. Ik kwam in een soort oud kantoor uit waar een griezelig lachende opblaaspop zat. Ik wilde hem tegen zijn hoofd aanschoppen toen ik langs hem liep maar hij ontweek mijn been. Hij kwam tot leven en uit angst/onverschilligheid heb ik hem in allerlei bochten gewrongen in de hoop dat ik hem kon schoppen, maar hij ontweek steeds en kwam achter mij aan. Ik ben toen een donker eikenhouten deur door gegaan, deze heb ik snel achter mij gesloten en opslot gedaan, ik hoorde de pop nog roepen. Ik kwam weer uit in een kantoor, maar dan kleiner, met hoge ramen en veel donker eiken. Ik wilde door het raam naar buiten klimmen en op dat moment werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">