ouderlijk huis

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Miek.
 • Auteur
  Berichten
 • Miek
  Gast

  Ik droomde dat ik in mijn ouderlijk huis was,ik sliep in mijn eigen oude kamer. Het was nacht en her werd noodweer. Mijn broers waren ergens buiten,ik dacht op het water maar ben dat stukje een beetje vergeten. Ik was bezorgd en keek steeds in het donker naar buiten. Zag alleen maar bliksem en regen. Uiteindelijk kwam iedereen thuis en toen werd ik wakker.

  Ik droom regelmatig dat in in mijn ouderlijk huis ben. Ik vraag me af wat deze dromen mijnwillen vertellen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het ouderlijk huis is je basis. Hier ben je opgegroeid en gevormd. De oude kamer zijn de herinneringen. Het noodweer is het opkroppen van emoties die te maken hebben met vervelende situaties of herinneringen die je liever wilt vergeten. Het donker is het onbewuste. Bliksem is woede en regen staat voor emoties.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Miek
  Gast

  Bedankt voor je antwoord. Als ik het zo lees kan ik me er in vinden. Ik zit na een hevige ziekte periode in een enorm proces van verandering en mentale groei .
  Dmv van mijn dromen probeer ik er verder in te komen en hoop ik antwoorden te vinden op blokkades waar ik nog mee worstel.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">