Oude vriend die ineens in huis staat

 • Auteur
  Berichten
 • Loesje1983
  Gast

  Ik droomde vanacht dat ik op vakantie zou gaan. Ik ben bezig met het inpakken van mijn tas. En de tas van mijn dochter. Ik wil wat spullen pakken van de badkamer waar ineens een oude vriendin voor staat. Als ik langs haar wil zie ik dat de badkamer overhoop is gehaald en een andere oude vriendin in mijn spullen kijkt.
  Ik ben boos en ga terug naar de kamer waar mijn tas is. Daar stopte het.

  jan123
  Deelnemer

  Zou het kunnen dat iets of iemand te dicht in jouw beurt komt ?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven of wil je af van een bepaalde situatie. Vakantie is behoefte aan even een break voor jezelf. De spullen die je even nodig hebt neem je mee. In de tas zitten ook je eigenschappen, vaardigheden en herinneringen (goed/slecht). De badkamer is een plek om je te reinigen, zowel geestelijk als lichamelijk. De oude vriendinnen zijn je onbewuste in de droom. De spullen die overhoop zijn gehaald, is de sores die je achter wilt laten.

  Loesje1983
  Deelnemer

  Dank voor de reacties. Ik vraag me af of je onbewuste dan mijzelf wordt bedoelt.
  Ik denk wel dat het verder klopt wat je schrijft Esme! Dankjewel!

  Esme
  Moderator

  Je onbewuste is dat waar je niet bewust mee omgaat. Waar je niet dagelijks mee bezig bent. Het onbewust of onderbewuste is in dit geval de problemen of gebeurtenissen die geweest zijn en die je bent/wilt vergeten. Het onbewuste ligt onderhuids en is vaak weggestopt. De vriendinnen in je droom is idd. je eigen ik, die rotzooi (geestelijk) naar boven haalt. Deze dienen een plekje te krijgen, zodat je het los kunt laten of verwerken.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">