Oren en wonden

 • Auteur
  Berichten
 • Ellenk
  Deelnemer

  Vanacht had ik 2 dromen, de eerste ging over mijn oren, er werd naar gekeken maar er was niks te zien. Het was helemaal leeg van binnen…
  (nu dacht ik er wel eergister aan druppels te gaan halen voor de jeuk)

  Mijn vader had een wond op zijn been, een dikke snee met blied zag ik. Ik stond achter hem om zijn been te verbinden. Ineens zag ik een dikke snee op zijn nek zo breed dat ik die niet durfde te verbinden maar liever zo snel mogelijk naar ziekenhuis wilde. Echt super vervelend gezicht was dit.

  Groetjes Ellen

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Oren zijn om te luisteren. Er wordt naar je geluisterd, maar kunnen je niet begrijpen of word je niet serieus genomen. Jeuk staat voor irritatie.

  Je vader is je steun. Een been moet het lichaam dragen. Een wond en bloeden aan zijn been staat voor krachtverlies. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want ook de nek is beschadigd. Daar rust zijn hoofd op, wat staat symbool voor het denkvermogen. Het ziekenhuis betekent, dat iemand graag geholpen wilt worden.

  Ellenk
  Deelnemer

  Dankjewel, en mijn vader staat dan symbool voor de mannelijke kant in mijzelf toch?
  Groetjes!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">