Opgepakt door organisatie

 • Auteur
  Berichten
 • J
  Deelnemer

  Ik ga binnenkort op vakantie naar Rusland en ik heb er vaak nachtmerries over, ondanks dat ik er erg naar uitkijk. Mijn ouders en ik liepen door een straatje, in een mooi hofje met bloemen. Plots kwamen er 3 mannen met mitrailleurs op mij en mijn ouders af. Ook een paar andere mensen, voornamelijk touristen, werden omsingeld. Ik ben zelf heel erg bang voor aanslagen en gevaar enzo. Zelfs zo erg dat ik haast mijn huis niet meer uit durf, en deze droom draagt daar niet aan bij. We moesten met hen mee en ze brachten one naar een soort zandfabriek waar we vaak moesten werken. We mochten niemand over hun organisatie, die uit naam van een kerk handelde, vertellen. Het was een internationale organisatie die ons vanaf nu 24 uur per dag in de gaten zou houden, voor de rest van ons leven. Ik raakte in paniek en knuffelde mijn moeder heel stevig. Als we de regels zouden overtreden werden we gestraft. We moesten slapen in 1 van de kerkgebouwen, en de volgende dag werden we op een vliegtuig naar huis gezet. Later kwam ik er op een of andere manier achter dat de kerk vooral handelde uit Rusland, het Verenigd Koninkrijk en Kazachstan??? Al met al, ik ben doodsbang door de droom. Wat betekent dit?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het hofje met bloemen staat voor een onbezorgd leven. Je ouders zijn je steun en toeverlaat. De mannen met mitrailleurs staan voor verdediging. Schieten staat voor kritiek ontvangen. Het kan zijn dat je er niet mee om kunt gaan en kun je je niet makkelijk verweren. De zandfabriek staat voor zand erover. Bepaalde problemen of situaties worden in de doofpot gelegd. De organisatie symboliseert het schenden van je privacy. Iets of iemand kijkt op je vingers waar je helemaal niet van bent gediend.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  J
  Deelnemer

  Beste Esme, sorry voor de late reactie!
  Ik kan dit wel plaatsen. Vooral het deel van kritiek ontvangen en dat niet goed aan kunnen. Misschien dat de zandfabriek (zand erover) betekent dat dat iets is waar ik in het dagelijks leven aan zou kunnen werken? En dat daar verbetering uit voortvloeit?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">