Opgelicht

 • Auteur
  Berichten
 • Kiki
  Gast

  Ik droomde een paar dagen terug dat ik met een vrouw in zee was gegaan die me voor een heleboel geld had opgelicht. Voor het werk wat zij deed zochten ze mensen die narcistisch ingesteld zijn.

  Ik was woedend en ben haar ergens op kantoor gaan opzoeken.
  Ik had een pistool en gijzelde haar en haar jongere zoontje, een heel jong kindje.
  Ik nam ze beiden mee naar een soort van kelder met een brandtrap naar beneden. Het kindje huilde steeds. Het zat bij mij op schoot. Ik verloor mijn geduld en begon het kindje in zijn gezicht te stompen waardoor ie helemaal krampachtig begon te huilen.

  Zijn moeder, de vrouw die de boel liep op te lichten lag op de grond af te wachten. Zij wist nl dat het een kwestie van tijd was dat mijn kogels op zouden raken. Volgens mij had ik op het jochie geschoten en mijn kogels waren op.

  Later verscheen er een oudere jongen, de zoon van die vrouw. Hij bood mij 4000 euro aan als schadevergoeding voor het opgelichte geld. Hij zei dat zijn moeder alles voor hem betekende.
  Het was allemaal een plan om mij erin te luizen.
  Ik werd aan de politie overhandigd. Een politieagente sloeg mij in de boeien. Ik ging er wel tegenin maar kon geen kant op.
  Kan iemand dit verklaren?

  Hellboy
  Deelnemer

  Gewelddadigheid in je droom staat voor woede wat je in je echte leven hebt. Opgepakt worden staat voor toegeven.

  Syliva
  Gast

  Beste Kiki, Ik heb nu een aantal van je posts op dit forum bekeken en ik maak me een beetje zorgen om je. Je droomt vaker over moord en neidigheid is het niet? Ik heb het gevoel dat je je in negatieve spiraal bevindt. Om hier uit te komen zal je een drastische maatregel moeten treffen in jouw leven. Wat zit jou al jaren vast? Ga hier tegen in! Alleen zo versla je de duivelse en negatieve geesten! Jij bent sterker!

  angel maria
  Deelnemer

  De oplichter in je droom toont je zelfbeeld.
  Je voelt je ergens verbitterd over.

  Als je droomt dat de politie je arresteert, kan dit een weerspiegeling zijn van de verschillende gevoelens die je hebt, die het moeilijk voor je maken om te veranderen en je voelt dat je gedwongen wordt om iets te doen dat je niet wilt.

  Als mensen je onrecht aangedaan hebben probeer er dan zo naar te kijken.
  Wat heb ik hier uit kunnen leren.En hoe kan ik dit in de toekomst voorkomen?
  Probeert ze te vergeven.Als je vast blijft houden aan wrok heb je er alleen jezelf mee.
  Als je ze los laat en ze vergeeft hebben ze geen invloed meer op je.
  Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Gr

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">