op reis

 • Auteur
  Berichten
 • Drum&bass
  Gast

  Ik zit in een auto.
  Ik schrik want de auto rijdt langs de auto waar de vrouw van mijn leven in zit. Ze is met haar gezin (man en 2 kinderen) op weg naar haar vakantiebestemming.
  De auto waarin ik zit remt in snelheid af De reden is hele dicht mist. Alle auto’s komen tot stilstand vanwege de mist. (te gevaarlijk om verder te rijden). Alle auto’s komen dan in een soort van grote loods. In de loods stap ik uit. Ik wil lopend verder gaan. Er is een kleine deur waar je door kan. Voordat ik de klink vast heb om de deur open te doen naar buiten, voel ik iemand tikken op mijn rug. Het is een klein jongetje (Mediterraan) Hij denkt dat ik meneer Jan ben. Of ik hem wil helpen. Hij is verdwaald. Ik besluit niet de deur te gaan, maar om het jongetje gerust te stellen. Ik zeg ik ga je naar meneer Jan brengen. Even later kom ik meneer Jan tegen.
  Dan zie ik in het hoekje van de loods de vrouw van mijn dromen zitten met haar 2 kinderen. Aan de andere kant zie ik haar man bij de auto. Ik vraag aan de vrouw : “Wat is er gebeurd” ? …. Nou we hebben de verkeerde brandstof in de auto gedaan. En nu kunnen we niet verder.

  Toen werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  In de auto bepaal je je eigen koers. De vrouw in je droom is een verlangen naar genegenheid. De kinderen komen voort uit voortplanting. Dus vruchtbaarheid (verlangen).

  De mist staat voor het onbewuste. Een sluier van het onbekende. De loods staat voor passiviteit. Je zou je af kunnen vragen hoe je je doel kunt bereiken. Het jongetje is het kind in jezelf. Hij is verdwaald en houdt in dat je momenteel wat stuurloos bent. Verkeerde brandstof doet een auto stoppen. Het krijgt niet de juiste brandstof en energie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">