Op de vlucht

 • Auteur
  Berichten
 • Loesje1983
  Deelnemer

  Ik droom dat ik in een soort gymzaal ben. Er zijn veel bekende en directe collega’s van mijn werk.
  Ik zwijg en reageer op geen enkele vraag.
  Mijn teamleidster wil me spreken. Ik zwijg. Uiteindelijk loopt ze weg.
  Iedereen gaat naar huis. Ik zit verstopt. Als iedereen weg is, jat ik een pak koeken en vlucht weg.
  Geen idee waarheen.

  Esme
  Moderator

  In de gymzaal ben je in beweging en probeer je flexibel te zijn of ben je flexibel. De directe collega’s zijn een spiegel van jezelf. Ze doen hetzelfde werk of jullie vormen een team. Je krijgt een vragenvuur naar te toegeslingerd. Je kan niet de woorden vinden op de vragen, omdat het lijkt alsof je aangevallen voelt. Praten met de teamleider hoeft niet altijd om kritiek te gaan. Het kan gaan over het verlangen naar mogelijkheden en veranderingen. Ze loopt weg, want communicatie is er niet. Hierbij komt naar voren, dat je eigenlijk toch niet zo flexibel bent als je had gedacht. Je zit verstopt en dat weerhoudt je om jezelf (talenten) te laten zien. Koekjes is pleasure food, zijn vaak zoet, die een kleine energie boost (jatten is verlangen) geven. Maar zijn niet gezond als je er teveel van neemt.

  Loesje1983
  Deelnemer

  Dank voor je reactie.
  Ik snap veel van wat je schrijft.
  Ik zit momenteel in een rouw proces vanwege mijn zoontje. Daardoor werk ik minder.
  Ik zie wel wat er bedoelt wordt.

  Esme
  Moderator

  Je droom laat zien dat je momenteel even niet gestoord wil worden. Daarom kon je de woorden niet vinden, want je keel zit even dicht. De emotie laat je keelchakra uit balans gaan. Je mag jezelf de tijd gunnen om te rouwen. Wanneer je erover praat begrijpen mensen waar je mee zit en zullen ze aan jouw behoeftes aanpassen. Het is niet zomaar wat. Sterkte. Bedankt dat je de droom wilt delen.

  Loesje1983
  Deelnemer

  Jij bedankt voor je reactie! Zeer gewaardeerd.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">