Onzichtbare stalker

 • Auteur
  Berichten
 • Willemijn
  Gast

  Hallo,
  In mijn droom bleek dat iemand mij observeerde, dat iemand mij in de gaten hield. De conclusie van hem (het is een hij) was dat ik niet tegen warmte kon. Dit vond de stalker belangrijke informatie om mee te nemen. Ook bleek dat dezelfde persoon ingebroken had via mijn ip adres en dus in al mijn gegevens kon komen. ik kreeg in deze droom te horen dat deze persoon bijna klaar was met het zoeken naar relevante informatie, hij was dichtbij. Erg dichtbij. Binnenkort zou hij alles naar buiten kunnen brengen. Ik vond en vind dit heel beklemmend.
  Wat het allemaal nog meer beklemmend maakte was dat dit zogenaamd aflevering 2 van dezelfde droom was. Ik heb het beginstuk van deze droom al eerder gedroomd. Alleen was een paar weken geleden niet helder dat deze stalker mij stalkte. Toen werd aangegeven dat deze persoon iemand observeerde en toegang had gekregen tot mailtjes en dat meer informatie zou volgen. Nu in deze droom las ik dat de stalker een aantal mensen stalkte. Dit was te lezen op een afsruk op een stuk papier. De stand van zaken van een aantal acties waren hierop aangegeven. Mijn naam las ik tot mijn schrik ook op dit papier. 2 van zijn acties waren met mij verbonden. 1 via mijn naam (warmte) en de ander via mijn ip adres. Wat de andere acties bij de andere personen waren weet ik niet meer. Ik vind het ronduit een nare droom en weet niet hoe ik dit moet interpreteren. Kan en wil iemand me hiermee helpen?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Willemijn
  Gast

  Graag Esme!

  Esme
  Moderator

  In de gaten houden is geen bewegingsvrijheid hebben. Je wilt graag uit de ban springen. Maar dat gaat niet, want het kan zijn dat je je bekeken voelt door de buitenwereld. Je wordt in je privacy geschend. Je geweten of innerlijk gezag manifesteert zich in je droom als de stalker.

  Willemijn
  Gast

  Bedankt voor de moeite die je doet, dat waardeer ik erg. In mijn privacy geschend worden dat klopt inderdaad. Ik voel ook dat iemand de grens overgaat en te veel ruimte inneemt. Kun je nog wat meer aangeven over de manifestatie van stalker en ook hoe ik die beklemming kan zien? En het onderdeel warmte? Wat roept dit bij jou op? Nogmaals bedankt!

  Esme
  Moderator

  De warmte is als gehijg in je nek. Je wordt op je vingers gekeken. Heel irritant. Verder weet ik niets van je en weet ik ook niet waar het mee te maken heeft. Het kan gaan om werk of studie of in je directe omgeving.

  Willemijn
  Gast

  Bedankt voor de inzichten. Hier kan ik iets mee. En het gegeven dat dit aflevering 2 was van dezelfde droom is een verwijzing naar tijd of heeft het nog een andere betekenis?

  Esme
  Moderator

  Dat je er weer over droomt, komt omdat je er onbewust mee zit. Dromen verwerken de dingen van de dag en hetgeen waar je mee zit. Je kan je rust niet vinden en daarom droom je opnieuw over hetzelfde onderwerp.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">