Ontvoering,messen,verdwaald & kanker?

 • Dit onderwerp bevat 6 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Despairaid.
 • Auteur
  Berichten
 • Despairaid
  Gast

  Ik droomde dat ik naar een feest ging en met de trein terug moest, eenmaal op dat feest was ik niet welkom en der was een meisje die me een knuffel gag maar me toen gemeen aankeek en me omhoog tilde waardoor ik niks meer kon ik Ben toen uiteindelijk Met me vrienden weg gegaan iedereen pakte de fiets en ik zat achterop toen opens Fietse iedereen snel door en waren ik en de Persoon waar ik achterop zat de rest kwijt we zagen wel een bordje Met station dus we wilde de rotonde oversteken maar toen kwam de politie die zette mij op een scooter maar die vriendin fietse verder , ik wou links afslaan maar dat lukte niet en reed rechtdoor waardoor ik van de scooter viel en toen was ik echt de weg kwijt Niemand Nam zijn/haar telefoon op en ik liep door toen Klopte ik aan bij een man om te vragen waar het station was en hij trok me naar binnen hij had een wijntje in zijn hand en in de andere hand begon hij messen naar me te gooien terwijl ik weg rende in zijn achtertuin maar het was donker en liep dood hij gooide messen naar me een een paar raakte me armen en benen waardoor ik begon te bloeden ik pakte de messen op en gooide ze naar hem en belde ondertussen 112 de Engelse 112 kwam naar ons toe omdat mijn telefoon in Engels stond toen kwam de ambulance en nam ons mee, toen kwam ik thuis en toen hoorde ik dat mijn docent kanker had en binnen een week dood zou gaan…. ik snap deze droom echt niet.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Despairaid
  Gast

  Oke!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De trein is een levenstrein. Het feest is als de maatschappij. Je kan het niet met iedereen vinden. Je begeeft je liever tussen bekenden of vrienden.

  Op de fiets laat je je meevoeren door een ander. Je kiest niet je eigen koers. Maar leidt je lijden door anderen, waardoor je afhankelijk lijkt van een ander. Je onderneemt zelf niet echt wat. Er moet altijd iemand zijn die met je meegaat. Je kunt of wilt niet zelfstandig worden. De politie is je innerlijke gezag. De scooter staat voor gemak of passiviteit. Je hoeft geen moeite te doen, zoals een fiets die je moet trappen en er energie in steken. Wanneer je alles alleen moet doen ben je snel uit je concentratie.

  De telefoon staat voor communicatie. Het lijkt of niemand je wilt horen. Het station is de doel die je wilt behalen. De messen zijn verbale wisselwerkingen. Je bent niet goed in staat om je assertief te kunnen verweren. Het raakt je en dat doet pijn. Je wordt geholpen, maar in een andere taal. Dat betekent dat je niet goed begrepen wordt. De kanker is een disbalans.

  Despairaid
  Gast

  Haai esmee heel erg bedankt , wat u zegt klopt wel ik had alleen nog een vraagje, Betekend de man met wijn ook nog iets en het boze meisje die me bijna verstikt?

  Esme
  Moderator

  De man met het wijntje doet aan escapisme. Dat betekend dat hij zichzelf verdoofd met wijn om zo in een andere staat van zijn is. Door de wijn ontsnapt hij van de realiteit (durft hij meer) en dat is in deze droom een spiegel van jezelf. Je waant je liever in een wereld waar je kunt dromen over al je fantasieën. Het boze meisje raakt je. Je houdt niet van mensen die vervelend tegen je doen. Je ervaart het als een soort verstikking.

  Despairaid
  Gast

  Erg bedankt!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">