Ontsnapping

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Ik ging in mijn eentje naar een hotel om daar te verblijven. Toen ik aan het inchecken was, kreeg ik regels mee en werd ik rondgeleid. Tijdens die rondleiding bleek ik plotseling te zijn ingecheckt in een bordeel. Weggaan was ineens geen optie meer. Mijn vriend had ik stiekem laten komen maar toen vlak erna werd er geklopt op de deur en kwam diezelfde persoon ineens binnen. Er mochten absoluut geen mannen aanwezig zijn dus werd mijn kamer doorzocht. Hij kon hem niet vinden en liet een briefje achter met dat er gevolgen zijn als er wel een man gevonden zou worden. Ik liet een random vriendin komen voor hulp. Ik kwam met het idee om hem met middernacht te laten wegsluipen door hem te verkleden als vrouw. Dus ging zij naar de winkels om een pruik, make up, kleding etc te kopen voor hem. Tijdens middernacht ging hij weg en het was gelukt. Zelf deed ik of ik iemand ging ontmoeten buiten zodat het niet leek of ik wegging. Maar eenmaal buiten vluchtte ik en was ik vrij.

  Esme
  Moderator

  Een hotel staat voor rust en luxe. In de droom zit je in een bordeel en dat staat voor de behoefte hebben om de leiding in het liefdesspel te krijgen. Maar dit wordt niet getolereerd om überhaupt een man in je buurt te hebben. Het gaat hier ook om sociale controle. Het kan zijn dat je je beperkt voelt over hoe je je leven inricht. Je kunt alles wel stiekem doen, maar ook dan kun je je beperkt voelen in hoe jij graag je leven wilt laten leiden.

  Regina
  Gast

  Bedankt voor jouw reactie nog!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">