Onrustige nachtmerrie gevangenis?

 • Auteur
  Berichten
 • Aardbei12
  Gast

  Dag iedereen,

  Vannacht heb ik een bizarre droom gehad, ik probeer er betekenis achter te zoeken maar eigenlijk is het zoveel dat ik er niet uit kom. Wellicht kan iemand er iets uit opmaken. Het ging als volgt:

  Er was een heel groot concert, een soort van benefietconcert met bekende artiesten. Maar er hing een hele rare spanning in de lucht en toen gingen we (er waren heel veel bekenden van mij bij) allemaal een heel eng naar gebouw in en klommen we duizend trappen op, eenmaal boven moesten we allemaal ons hoofd in een soort nekklem steken en waren we door een gigantische gevangenis verspreidt en zaten allemaal vast in de nekklem? En toen waren er allemaal cipiers die een soort van ‘spelregels’ uitgingen leggen? Het was een spel om leven of dood. Toen ging de bel en moesten we allemaal als een gek gaan rennen en werd bijna iedereen echt op de meest nare manier afgeschoten door de cipiers… Letterlijk overal ingewanden en hersens en paniek en toen sprongen we (de overgeblevene) in het water, zagen we het podium van het concert en het publiek had het heel erg naar zijn zin en al zwemmend naar de menigte toe werden ook wij afgeschoten en niemand viel het op.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het concert is voor een goed doel. De spanning in de lucht geeft je geen bewegingsvrijheid. Dit kan ook parallel staan in de wakkere wereld. Het klimmen van de trappen is bewegen naar een hoger niveau. Maar hierdoor kom je in de knel. Het kan te maken met werk of relatie, die je in de nekklem zet. Je mond wordt hierbij ook gesnoerd. De gevangenis is een situatie waar je niet uit kunt. Hier kun je geestelijk kapot van raken. Het water staat voor emotie, die je niet accepteert. Zwemmen staat symbool voor onderzoeken van het onbewuste, maar je gaat uiteindelijk toch koppie onder.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">