Ongeluk dochter

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Eline
  Gast

  Hallo,

  Ik droomde zojuist dat mijn dochter aangereden werd nadat we uit de auto stapten. Het gebeurde op een voor ons bekende plek.

  We stapten uit samen met haar zusje en met dat ik zusje roep om bij me te blijven rijd er een Audi over mijn oudste heen, de droom was zeer gedetailleerd en nadat de auto voorwaarts over haar heen reed rijd deze achterwaarts terug over haar hoofd en rijd gewoon weg. Duits kenteken. Ik natuurlijk in paniek, bel 112 en schrik wakker met het beeld in mijn hoofd van haar koppie geplet door auto banden.. heel nare droom en geen idee wat het zou kunnen betekenen.

  Hannah
  Gast

  Beste Eline,

  Ik weet uw associaties niet met de elementen in de droom en uw huidige situatie, maar hier is mijn interpretatie. Hopelijk helpt het u

  Auto – snelle moderne vooruitgang
  Duits – duiten, geld
  Dochter – ofwel werkelijke dochter danwel opgroeiend aspect van uzelf

  Zou het kunnen dat u door de snelle moderne vooruitgang gericht op geld een deel van uzelf verliest dat nog op zou horen te groeien? En dan lijkt het iets te zeggen over er niet meer het hoofd bij te kunnen houden / over na te kunnen denken omdat er al te snel op terug werd gekeken wat heel wreed en onnodig was (het achteruit rijden over het hoofd). Dat het op een bekende plek gebeurt, betekent mogelijk dat u wel eens vaker op dat punt geweest bent in uw leven, zonder dat er gevaar was.

  Eline
  Gast

  Dat zou een interpretatie kunnen zijn.

  Als was het letterlijk mijn oudste dochter die overreden wordt.

  Hannah
  Gast

  Als u denkt dat het om uw werkelijke dochter gaat in dit geval, zou u kunnen proberen te achterhalen wat de Audi / Duitse auto voor u betekent en welke associaties u daar bij heeft.

  Bij mijn associatie zou het dus iets met geld (duiten) en Audi (au = pijn) te maken kunnen hebben. Maar het zou net zo goed iets heel anders kunnen zijn, bv als u iemand kende die in een Audi reed etc.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">