Ongeluk boom

 • Auteur
  Berichten
 • Marc
  Gast

  Hey, ik werd net wakker door een droom…
  Ik heb jaren geleden een dodelijk ongeval meegemaakt en daar zijn 3 mensen bij omgekomen.
  Nu ga ik mij volgende week toch richten op emdr, maar het rare is dat ik droomde dat ik de 1e emdr onderging en na die tijd direct naar de plek van het ongeval toe reed en mezelf op de boom ernaast wou rijden( oude boom is namelijk omgezaagd toendertijd) maar had mijn afscheidsbrief zeer gedetailleerd al klaar ,waarbij ik voor mijn kinderen/mijn ouders en moeders van mijn kinderen allemaal een persoonlijke boodschap had ..ik ben hsp en heb op spiritueel gebied diverse dingen meegemaakt..leuk en ook de duistere kant.. en met volle maan en nieuwe maan ben ik ook extra emotioneel ..wie heeft hier een antwoord op?
  Bij voorbaad dank

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">