Onderbewustzijn

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Esther
  Gast

  Hoi allemaal!
  In het echte leven heb ik al een flinke tijd last van paniekaanvallen en ik doe er echt alles aan om hier vanaf te komen. Deze week had ik het idee dat ik weer een stapje dichterbij kwam waar de paniekaanvallen vandaan komen en ben ik veel bezig met bewust worden van m’n onderbewustzijn.

  Vannacht droomde ik veel over water (ik was op een hele mooie plek, soort vakantie achtige plek met zon en mooie omgeving) en dat op een waterglijbaan zat. Eerst ging ik tegen de stroom in en daarna ging ik mee met de stroom, ik kwam ook andere mensen tegen onderweg waar ik tegen botste. Al het water wat ik zag was wel helemaal helder en rustig. Daarna ging ik naar een soort masseuse en die masseerde m’n lichaam en dat ging prima, tot ze bij m’n buik kwam, richting mijn onderbuik. Dat deed echt ontzettend zeer, ik schreeuwde het uit in m’n droom. De vrouw die dat deed was een vage kennis.

  Ik ben even benieuwd of iemand weet of dit wat zegt over m’n huidige situatie in het echte leven!:)

  Ebeline
  Gast

  Wanneer mensen gemasseerd worden dan komt er van alles los in het lichaam en energetisch systeem.

  Onderbuik heeft te maken met emoties die je onderdrukt hebt.
  Emoties hoe vervelend en pijnlijk dan ook horen te stromen. Gebeurt dit niet dan ontstaan er blokkades in je lichaam. De onderdrukte emoties gaan zich vastzetten in het lichaam.

  Esther
  Gast

  Bedankt Ebeline!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">