Onbewust vermoorden cavia

 • Auteur
  Berichten
 • Vogeltje 1990
  Gast

  Hallo
  Ik had gister avond de droom dat ik droomde en wakker werd in mijn droom en 2 ogen mij aanstaarde ik kreeg hier een heel onaangenaam gevoel bij en toen het dichterbij kwam wist ik het te grijpen.
  Echter toen ik in mijn droom echt wakker wakker was merkte ik dat ik verward was en het ding nog steeds in mijn handen had mijn moeder in mijn droom schrok toen ze me in haar slaapkamer zag rennen ik zat namelijk onder de krab wonden en had ipv een dood geknepen spook mijn eigen vermorzelde cavia vastgeknepen in mijn hand had. Mijn moeder zei dat ik een psychose had ( in mijn droom dan) toen ik ’s ochtends wakker werd was het eerste wat ik deed is in de cavia kooi kijken om te zien of ze nog leefde.

  Ik ben nog nooit zo geschrokken van een droom heeft iemand enig idee wat dit kan betekenen?

  Alvast heel erg bedankt!
  Mvg vogeltje 1990

  Vogeltje 1990
  Gast

  Hoi een aanvulling tijdens mijn hele droom had ik het gevoel dat er iets in mijn mond zat en mijn kaken opelkaar geklemd werden

  Esme
  Moderator

  Een cavia gaat over zachtheid, gevoeligheid en warmte in je leven of de situatie waarin je zit. Momenteel wil je dit omarmen, maar je weet niet goed ermee om te gaan. Je klemt het vast op een onhandige manier. Je knuffelt het als het ware dood. De 2 ogen staat voor het onbewuste en kan het zijn dat je teveel op je vingers gekeken wordt. Je houdt er schijnbaar niet van om in het middelpunt te staan. Dat je kaken stijf op elkaar staan is een teken van stress.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">