Onbekende familie

  • Auteur
    Berichten
  • ManonMV
    Gast

    Ik ben net wakker geschrokken en durf niet meer te gaan slapen, omdat ik het idee heb dat ik of net een korte samenvatting van iemands leven heb gedroomd die ik niet ken of wat nog gaat gebeuren.
    In de droom leefde ik eerst door het jongste broertje waarbij ik het fietsen naar school heel sterk herinner. En om een of andere reden was dat jongetje dood gevonden en wisten ze niet wat er was gebeurd. En daarna was de droom gewoon allemaal momenten in huis en de supermarkt etc. Waarbij de familie bezig was met door te proberen te gaan, maar bijna niet vooruit konden komen vanwege de rouw. En uiteindelijk bouwde een buurman een soort boomhut achtig iets in de slaapkamer van de twee broers omdat de broer van de overledene er niet meer durfde te slapen. En uiteindelijk bleek die buurman in een rolstoel te zitten en had ik het idee dat hij een verleden had met degene die iets had toegebracht aan het jongetje. Het verhaal is nogal vaag, maar het was zo echt vooral omdat het allemaal normale dingen waren als fietsen en ik heb geen flauw idee wie al die mensen waren en waar het zich afspeelde. En meestal zijn mensen in dromen toch mensen die je wel is ergens hebt gezien en plekken die je ergens van herkent, en dit keer was er absoluut geen sprake van herkenning. Hopelijk kunnen jullie er wat mee.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">