Omgeving besmet

 • Auteur
  Berichten
 • Ynske1978
  Deelnemer

  Hoi,
  Had vannacht een droom waar ik graag een kenners inzicht op wil hebben.

  Ik was een klein, vrolijk, onbezonnen,blond meisje. (In het echt ben ik donker bruin van haar)
  De omgeving buiten was besmet met een bacterie dat alles en iedereen aantast. Alles lag onder de smurrie, water, mensen, dieren. Behalve ik en mijn vader(die niet mijn vader is, maar zo voelde in de droom).
  Iedereen zei dat ik me moest verstoppen maar zag daar de angst niet van in.
  Buiten, op een stapel kussens, ging ik zitten. En de boel begon te bewegen en kwam zowaar mijn overleden kat tevoorschijn. Ook helemaal vies van de smurrie en onder gepoept. Maar was zo blij om haar te zien dat ik haar aaide en gepast wijze kroelde. En mijn kat was ook zo blij.
  Ineens gooide ik iets in het water, gewoon van plezier(wat weg borrelde versmolt) waarop ze riepen dat ik dat niet moest doen. Want nu komen de besmettingbeesten/mensen helemaal!
  Ik rende naar binnen en iemand wilde mee die ook besmet was. Ik kende hem blijkbaar. Een man van mijn leeftijd nu..
  Mijn vader zat in bad en ik loodste die man naar mijn kamer, en zei dat hij op mijn bed moest verstoppen. Terwijl de andere 2 slaapkamer leeg waren, gemeubileerde kinderkamers. Huis zag er verder netjes uit, maar de wereld om het huis heen is dus besmet.
  Ik las een ander soortgelijkig droomuitleg, alleen andere betrekking. Dus vies huis, schoon uitzicht. Maar daar zag de toekomst in de uitleg er rooskleurig uit. Maar de mijne dus niet… iemand een verklaring?
  Ik lees het graag!

  Gr. Ynske

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg.

  Ynske1978
  Deelnemer

  Graag Esme! Ben benieuwd…

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">