Obama, bedekte gezichten

 • Auteur
  Berichten
 • Aswind
  Deelnemer

  Ik was in een restaurant , Obama liep er rond. Hij was heel gewoontjes, geen groot aura.
  Er was een sergeant van het Amerikaans leger die ‘the president’ wilde eren met een gedicht of een lied.
  Obama kwam op een klein podium. Toen hij tevoorschijn kwam droeg hij een masker, een bivakmuts, alleen zijn ogen en zijn mond waren goed zichtbaar. Ik samen met een metgezel kwamen heel dichtdij, de ander was wat brutaler en maakte foto’s. Obama gebaarde heel beheerst dat het genoeg was wat foto’s betreft. Ik borg mijn telefoon weg…
  Er werd ons door hem gevraagd naar achter te gaan bij de twee boksen te gaan staan ,bij de boks waarop ‘moderator’ of ‘moderato’ stond. Er staan ook twee zwarte dansfiguurtjes op. Ik vond het net erg duidelijk maar Obama zei dat dat het wel was. We moesten beiden aan een kant van de boks gaan staan en wachten.

  Een ander moment waren we met een stoet vrouwen. Weer was er even een legerbusje , naast, net achter de kerk, wat in het donker. Een grote soldaat stapte uit de auto, op mij toe. Hij had zin hoofd helemaal bedekt met militaire kleding. Hij vroeg me die bij hem af te doen, vriendelijk, omdat hij dat zelf niet mocht. Dus deed ik dat. De andere soldaten riepen hem bij hun.

  Toen waren er de stoet vrouwen waar ik tussen liep, zij een beetje opgedirkt.
  Het was weer rond de kerk ( grote kerk den haag?) er waren ook soort dranghekken.
  Ieder moest een soort pas laten zien. Maar ik vond dat ik het recht had er te zijn en soort van zweefde langs de check.

  Oh, vannacht droomde ik ook dat ik langs het strand liep en in de golven dolfijnen zag ( ik was gisteren daadwerkelijk op het strand, ik zong mijn eigen droomnaam: ‘Aswind’) . Ergens anders in een droom vanacht dacht ik een regenboog te zien en sprong blij op: het bleek de uitlijning van een tent te zijn.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In het restaurant doe je geestelijke voeding tot je nemen. Obama heeft een voorbeeldfunctie. De rang en functie van sergeant (sgt.) is ontstaan in de middeleeuwen als knecht en schildknaap, in het Latijn ‘serviens’. Je wilt Obama eren. Het masker heeft wat te verbergen. Van de buitenkant is hij anders, dan hoe hij eigenlijk is. Vooral als men bekend is, wordt men een publiek persoon en zitten mensen met camera op de eerste plaats. Dit is slechts een droom en mag je het wat abstracter zien en hoeft niet perse op de persoon zelf te slaan. De boodschap is meer, dat je niet altijd goed van vertrouwen hoeft te zijn. Het is soms opboksen tegen de maatschappij.

  De vrouwen symboliseren vrouwelijke eigenschappen, zoals zorgzaamheid, intuïtie en sierlijkheid. Het legerbusje en militair staan voor bescherming. De kerk staat voor spirituele behoeftes. De dranghekken duiden een grens aan. Je zou je grenzen ook eerder mogen aangeven, anders walst men om je heen.

  Het strand is de grens tussen het bewuste (aarde) en onbewuste (zee). Een golf staat voor een golf van emotie die je overvalt. Dolfijnen in je droom symboliseren spirituele begeleiding, je intelligentie, mentale eigenschappen en emotioneel vertrouwen. De regenboog is een brug tussen je aardse zelf en je hogere spirituele ik.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">