Niks zien, donker, autorijden.

 • Auteur
  Berichten
 • Selyse
  Gast

  Ik heb tot twee keer toe gedroomd dat terwijl ik aan het autorijden was het opeens donker werd en mijn autolichten en die van anderen het niet goed deden waardoorr ik niks kon zien.

  In de eerste droom zat ik met een meisje in de auto van mijn ouders, ik kende dat meisje niet. Eerst reed zij, tot dat er allemaal zwaailchten aankwamen, toen hebben we gewisseld. Toen ik instapte ging het weer alarm af. Ik begon te rijden, de lantaarnpalen gingen uit, ik probeerde de radio aan te doen maar dat lukte niet. Ik naderde al vrij snel een druk kruispunt, maar de stoplicten deden het niet. Mijn koplampen waren zwak, net al bij de auto op het drukke kruispunt. Terwijl ik het kruisspunt naderde gingen de koplpen helemaal uit, ze doofden. Ik probeerde te remmen maar dat lukt niet. Ik rij het kruispunt al op rn buig af naar rechts…. Toen werdt ik wakker.

  In mijn tweede droom zit ik met mijn beide zussen in dezelfde auto, ik rij. We rijen een tunnel in, ik doe de koplampen aan maar deze verminderen snel hun sterkte. Voor mij zie ik een aantal auto’s waarvan de koplampen ook zwak zijn. Ik rij rustig verder maar na een paar meter zie jk niks meer en stop ik. Ik rij terug uit de tunnel en we besluiten een andere route te nemen.

  Weet iemand wat dit zou kunnen betkenen?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Selyse
  Gast

  Hallo Esme,

  Ik ben nog steeds benieuwd wat mijn dromen betekenen

  Esme
  Moderator

  Door auto te rijden bepaal je je eigen koers. Het donker is het onbewuste of onbekende. Het meisje is een spiegel van jezelf. Zwaailichten duiden een alarm aan. De auto is moeilijk te besturen en dat betekent dat je niet geheel of helemaal niet de controle hebt over een situatie. In stress situaties kun je niet makkelijk rustig blijven en op de automatische modus verder gaan, maar komen er bij jou chaotische momenten. Je zou je kunnen afvragen of je je wel goed hebt voorbereid, want dan komt alles ongevraagd op je af en kun je niet makkelijk nog anticiperen.
  De tunnel staat symbool voor schoot van de vrouw; er is een behoefte aan veiligheid en verzorging.

  Selyse
  Gast

  Bedankt voor de uitleg, erg interessant.

  Danielle01
  Gast

  Ik droom vaak dat ik onderweg ben met de auto en in een moeilijke situatie kom maar uiteindelijk wel de controle houd. Vannacht bijvoorbeeld op een gladde weg dat ik begon te slippen maar wel goed op de weg bleef. Een tegenligger met caravan kwam wel tegen me aan/over me heen. Wel was ik bewust dat met mij alles goed was en ik baalde van de schade aan Mn auto. Ondertussen belde ik in Mn droom Mn moeder. Ik was niet angstig.
  Ook droom ik vaak onderweg te zijn op de fiets maar niet op mijn bestemming lijk te komen. Mijn benen voelen dan zwaar.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">