Nieuw Droomforum

 • Auteur
  Berichten
 • Droominfo
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal!

  Vandaag is een nieuwe versie van het Droomforum gelanceerd. De belangrijkste reden voor deze update is om de privacy en beveiliging te garanderen. Het oude forum was al 13 jaar oud, en ik had geen goed gevoel meer bij de oude software.

  De nieuwe software wordt regelmatig geüpdatet & biedt meer mogelijkheden om het forum in de nabije toekomst verder te pimpen met leuke plugins.

  Ik heb mijn best gedaan om de oude look & feel zoveel mogelijk over te nemen. De komende dagen moet ik nog enkele dingen gladstrijken, maar het ziet er vooralsnog goed uit.

  Als jullie vragen, wensen of ideeën hebben voor het forum, dan hoor ik die graag!

  groetjes, Marco

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Droominfo
  Sleutelbeheerder

  O ja,

  Geregistreerde gebruikers moeten omwille van veiligheid een nieuw wachtwoord aanvragen. Je doet dat door op de loginpagina op “wachtwoord vergeten” te klikken.

  Je krijgt dan een mail toegestuurd om een nieuw wachtwoord aan te maken.

  p.s. Als je deze mail niet binnenkrijgt, controleer dan je spambox.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Abraxas
  Bijdrager

  Hallo Marco, ik heb een tijdje niet op het droomforum gezeten en toen ik vandaag weer eens inlogde zag ik tot mijn grote schrik ineens mijn volledige naam staan!! Dit is niet de bedoeling. Ik had een gefingeerde naam waaronder ik bijdrages leverde en mijn echte naam was alleen bekend via mijn e-mail adres. Ik wil je dringend vragen dit aan te passen.
  Groetjes, Annemieke

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Abraxas
  Bijdrager

  Bedankt voor het aanpassen Marco! Even een vraag: wat is er gebeurd met de oudere inzendingen? Ik zie dat er heel veel weg is.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">