Niet kunnen waarschuwen

 • Auteur
  Berichten
 • Aysha
  Gast

  Het is niet mijn droom maar die van mijn zus.
  Ze droomde dat ik bij haar thuis onder de douche stond met de deur dicht haar vriend die was met mij aan het praten ze heeft maar 1 verdieping en alles is met elkaar verbonden zij stond in haar slaapkamer en de voordeur stond open en daar stond een man naar ons te kijken zij had een naar gevoel en wilde ons waarschuwen maar dat lukye niet.
  Wat kan dit betekenen?

  Aysha

  EsmeEsme
  Moderator

  Aysha, een droom van een ander is wat moeilijker uit te leggen, omdat je zelf niet de sfeer en gevoel hebt ervaren tijdens de dromen. Het douchen staat symbool voor jezelf willen reinigen. Oude problemen wil men hier wegwassen. Men wil vernieuwing en een frisse start. Ze heeft iets mee gemaakt, waar ze liever niet over praat, daarom heeft ze de deur dicht. De slaapkamer is de meest intieme plek in het huis. Hier liggen alle geheimen. De verdieping staat voor gelijk niveau hebben. Je kunt het goed met je zus en haar vriend vinden en vice versa. De man is een schaduw van haar verleden. Er is iets in de doofpot gestopt, waardoor haar keel(chakra) is geblokkeerd. Ben benieuwd of het herkenbaar is.

  Aysha
  Gast

  Haii esme dank u. sommige dingetjes zijn wel herkenbaar.
  Ik ga er verder over nadenken nogmaals bedamkt voor uw reactie

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">