Niet bereiken

 • Auteur
  Berichten
 • Carlijn
  Gast

  Ik droomde dat ik mijn moeder belde maar mijn vader nam op en verstond niet goed wie ik was. Hij verstond ‘Claudia’. Hij gaf de telefoon aan mijn moeder maar dreigde haar. Hij zei zoiets als: Je gaat iets niet vertellen. Mijn moeder huilde aan de telefoon. Ik vertelde dat ze moest doen alsof ik die ander was (Claudia) waardoor ze zei dat ze de breuk die er was tussen mij en haar zo erg vond.
  Daarna werd de verbinding verbroken. Ik was in paniek, probeerde terug te bellen maar kon haar niet meer bereiken. Bovendien liep ik ergens, ook in een school door gangen waar kinderen liepen, en buiten op straat bij een bushalte te zoeken. Ik werd verontrust en angstig wakker. Wie kan mij helpen een beetje orde in deze droomchaos te scheppen? Vriendelijke groeten, Carlijn.

  Ebeline
  Gast

  Als je moeder je in je dromen belt, geeft dit aan dat je je taken en verantwoordelijkheden niet hebt genomen. Je volgt het verkeerde pad.

  Als je merkt dat je moeder huilt in je droom, duidt dit op een ziekte of aandoening.

  Een droom over een telefoon die wordt verbroken nadat u hebt gebeld, betekent dat u de verloren relatie met de persoon met wie u contact wilt opnemen, wilt herstellen. … Deze droom betekent ook wat je voelt in het leven en dat is het gevoel dat ze niet geïnteresseerd zijn en dat maakt je bang.

  Dromen over school. Je droomt niet alleen over een school omdat je aan het leren bent, maar ook omdat je onzeker bent over jezelf of over je situatie.

  Bushalte staat voor een nieuwe fase in je leven maar omdat je zo aan het zoeken bent geeft het aan dat je geen richting weet met je leven.

  Feedback word op prijs gesteld omdat ik hiervan leer

  Carlijn
  Gast

  Wat ik probeer is te volgen wat u uitlegt maar daar blijven vragen bij bestaan. Misschien dat ik het gevoel heb mijn verantwoordelijkheden of taken niet goed op me te nemen maar dit is nu juist een worsteling in mijn leven. Namelijk dat ik dit veel te vaak wel heb gedaan. Dat ik daardoor het verkeerde pad volg is verwarrend voor mij. Bij mijn moeder is inderdaad een ziekte/aandoening vastgesteld. Bedankt voor uw reactie.

  Carlijn
  Gast

  P.S wat het voor mij angstig maakte was de rol van mijn vader in de droom. Misschien is die rol juist niet belangrijk?

  Ebeline
  Gast

  Vader staat symbool voor controle en bescherming in je leven. Je weet zelf in hoeverre je vader hier daadwerkelijk mee te maken heeft en met name controle uitoefenen.

  Ik heb gewoon even klakkeloos opgeschreven waar je droom min of meer op slaat. Wat genuanceerder is dat je worstelt, het zelf even niet meer weet, bevestigtiging zoekt.
  Als je het zou weten dan zou je niet zoeken of worstelen (verkeerde pad)

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">