Neerstortende vliegtuig & broer kwijt

 • Auteur
  Berichten
 • Goofy
  Deelnemer

  Ik ben nooit zo bezig met de betekenis van dromen, maar nu heb ik er twee achter elkaar gehad met zoveel gekke specifieke details dat ik me afvraag wat het universum me probeert te vertellen. Ik hoop dat iemand antwoorden heeft.

  1) Ik ben ergens met m’n moeder en m’n broer in de bergen. M’n moeder vind dat m’n broer thuis iets moet gaan halen, dat is 3 dagen lopen. Hij wil niet, maar m’n moeder dwingt hem, dus hij gaat lopen. Geen idee wat voor huis, want er bestaat niet echt een huis in de bergen of bij bergen en dat heeft ook nooit bestaan. Op het moment dat hij vertrekt is m’n moeder ook verdwenen, maar niet met hem mee gegaan, ik weet niet waar ze is gebleven maar het boeit me ook niet. Na 1 dag breekt er noodweer uit, het is heel donker, het waait heel hard en het regent super hard. Er is wel donder, maar geen lichtflitsen. Ik realiseer me dat mijn broer geen ervaring heeft in de bergen en in gevaar is met noodweer, dus ik ga hem zoeken. Dan bedenk ik me dat hij niet heeft kunnen weten welke kant hij op moest lopen en ik weet ook niet richting welke kant hij is vertrokken. Ik besluit 1 kant te kiezen en ga lopen, na 1 dag kom ik bij een berghut uit. Ik vraag daar of m’n broer daar heeft verbleven, maar ze zeggen dat ze dat niet kunnen zeggen vanwege privacy. Ik zeg dat ik moet weten, omdat ik niet weet welke kant hij op is gelopen en hij in gevaar is in het noodweer, maar ze weigeren het me te vertellen. Ik ga verder lopen en dan kom ik uit bij een smal pad op een soort overhangende klif. Het is nog steeds heel donker en regent heel hard. Op een gegeven moment stopt het pad, omdat de klif helemaal is afgebroken. Ik probeer nog verder te gaan, maar het kan niet en ik raak in de stress omdat ik denk dat m’n broer naar beneden is gevallen. Dan zie ik een wit baby T-shirt met lange mouwen aan een boom hangen. Niet nat of vies, maar alsof die zo schoon in een kast hangt, maar dan aan de boom. Helemaal netjes alsof die aan een kleerhanger hangt, maar hij hangt niet aan een kleerhanger. Ik loop terug naar de berghut en zeg dat ik echt moet weten of m’n broer daar is geweest, omdat het pad is weggebroken. Dan zeggen ze daar: “Ja klopt, waarom wil je dat pad nemen, je kan dat pad inderdaad helemaal niet nemen.”

  2) Ik zit in een vliegtuig, aan de rechterkant aan het gangpad, enigszins voorin. Om mij heen zitten allemaal mensen die vroeger op m’n opleiding zaten. Ik kan door het voorraam van het vliegtuig kijken. We zijn aan het opstijgen, maar het vliegtuig krijgt niet echt hoogte. Dan opeens maakt het vliegtuig een hele scherpe bocht van 180° en begint te dalen. Ik ben zo van oh shit, we gaan neerstorten. Terwijl we dalen vliegen we door een hek van ongeveer een meter hoog en volgens mij staat het hek niet op de grond. Vlak daarna storten we neer op een grasveld, maar het voelt meer als een normale landing zonder landingsbaan, dus we stoppen vrij aprubt. Niemand is in paniek, maar meer zo van, what the f*ck just happened. Daarna stappen we uit bij de voorste deur aan de rechterkant, er is geen trap ofzo nodig, het is alsof je door een normale deur gaat. Eenmaal buiten wordt er een ruim open gemaakt, als je een koffer hebt dan kan je niet bij je spullen, maar als je een backpack hebt wel. Ik heb een backpack (overigens niet m’n huidige, maar 1 die ik 4 jaar terug had), dus ik pak die, het is de enalaatste in het ruim. Daarna staat iedereen buiten te wachten en komt er een ander vliegtuig die ook geen hoogte krijgt en precies als onze een bocht van 180° maakt, door het hek vliegt en rechts van ons vliegtuig neerstort. Het hek staat nu wel op de grond, maar ook dit vliegtuig heeft geen schade. Ook die mensen stappen allemaal rustig uit. Ik denk nog zo van, ik zou eigenlijk wel bang moeten zijn nu, maar ik vind het allemaal wel prima. Daarna gaan we met zijn allen ergens heenlopen en opeens ben ik thuis. Of in de droom is het m’n thuis, maar dat is niet werkelijk m’n huis. Ik kan de volgende dag om 7.00 uur een ander vliegtuig pakken, ik ben heel moe, dus ik ga slapen, het is intussen donker. Ik wordt de volgende dag wakker en heb me verslapen. Dan bel ik om te vragen of ik een ander vliegtuig kan nemen en dat kan, dat vliegtuig gaat om 13.00 uur. Onderweg naar het vliegveld kom ik bekende tegen en zij zijn zo van: ” Ewaa zou jij niet op vakantie zijn.” Dus ik ben zo van: “jah, maar het vliegtuig is gister neergestort.” Dus zij zijn zo van: “Ey dat kan helemaal niet, hoezo heb jij niks dan.” Dus ik ben zo van: “jah niemand had wat, maar ik zweer je hij is neergestort.” Dus zij zeggen: “Je lult, dat is helemaal niet waar.” Dus ik ben zo van: “Oké dan niet, maar het is wel waar.” Dan ga ik weg en verder naar het vliegveld.

  Dat waren de dromen. Ik hoop dat iemand een uitleg heeft voor me :).

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">