Nare dromen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Gast

  Hoi allemaal,

  Misschien kan iemand mij helpen. Sinds ongeveer 2 weken heb ik van die nare dromen.
  Het gaat dan om dingen die de volgende dag gaan gebeuren. Bijv.
  Ik ben student verpleegkundige en ik wist dat ik afgelopen maandag een katheter moest verwisselen. Ik heb in de nacht van zondag op maandag gedroomd dat het een volledig bloedbad werdt en helemaal mis ging. Dat ging het uiteindelijk niet, dat is het vreemde.

  Vanacht ook. Vanavond ga ik uit eten met mijn partner. In de droom kwamen mijn moeder en zus voor maar het etentje ging wel volledig mis was helemaal verpest.
  En zo heb ik nog wel meer van zulke dromen gehad. Het is niet dat ik er zwetend en bevend wakker van wordt maar ik merk wel dat ik enorm zenuwachtig wordt van wat er gaat gebeuren. Ik wil er gewoon vanaf.

  Wie kan mij hierbij helpen? Uitleggen wat de dromen beteken of vertellen hoe ik er vanaf kan komen?

  Christiaan
  Gast

  Ik weet niet welk gevoel je bij de eerste droom had, maar bij de beschrijving van de tweede droom schrijf je: ik merk dat er enorm zenuwachtig van wordt. De dromen maken je bewust van de gevoelens die in je hart leven.

  Breng de gevoelens in gebed bij God. Ontdek hoe God voor je wil zorgen. Je mag in je droom als leerling leren luisteren naar de signalen. Hij wil je leren dat je al je zorgen bij Hem mag brengen.

  mvg C

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">