#naked

 • Auteur
  Berichten
 • #why
  Gast

  goedenmorgen,
  ik ben net wakker van een droom die ik niet snap/begrijp.
  ik droomde over mijn lover waar ik momenteel voor een paar dagen(2) niet meer heb gesproken omdat ik teleurgesteld en boos op hem ben. in mijn droom was ik ergens en uit het niets duikt hij op. hij loopt horizontaal in mijn gezichtveld en hij is naakt. terwijl hij loopt en ik verbaasd was om hem te zien en dat hij naakt was bleef ik kijken. zijn gezicht stond grimmig en hij keek naar mij. vervolgens pakt hij zijn penis vast en schudt het heen en weer en blijft dit doen.terwijl hij naar mij kijkt. en ik hoor mezelf zeggen wat us dit. waarom doe je dit.

  kan iemand mij vertellen wat dit betekend?

  #why
  Gast

  Esme, Sherezeade?,,is het mogelijk om een analyze van mijn droom te krijgen?,

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je lover heb je al een paar dagen niet gezien. De droom is een verwerking van het gemis. Jullie zullen wel heel close met elkaar zijn of jij wordt een beetje afhankelijk van hem. Dat hij naakt is laat zien dat hij zich nergens voor schaamt. Hij laat de naakte waarheid zien. Dus spelen met zijn piemel. Wie weet speelt hij ook met jou. Waar je bang voor bent komt onbewust naar boven in je droom.

  Esme
  Moderator

  Graag wel reageren, omdat ik veel tijd en energie erin steek.

  #why
  Gast

  Dank je wel Esme.. is dit naakte waarheid subjectief? Is dat mijn grote vrees of is dat een waarschuwing dat ik vanuit me onderbewuste doorkrijg? En hoe weet ik het verschil?

  Esme
  Moderator

  Een droom hoef je niet letterlijk te nemen. De naakte waarheid is daarom subjectief. Het is geen waarschuwing. Tijdens een droom verwerk je bepaalde dingen. Onbewust stel je de vraag of het gevoel wel wederzijds is. En komt je lover op die manier in je tevoorschijn, als een kleine angst. Het is aan jou om uit te zoeken hoe waardevol de relatie is.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">