Nachtmerries

 • Auteur
  Berichten
 • Amberrtjee
  Deelnemer

  Hi,

  Ik heb sinds mijn moeder is overleden telkens dezelfde soort nachtmerries, deze begonnen in de laatste fase van mijn moeder, gewoon “simpele” nachtmerries, die iedereen wel eens heeft, gekke enge dingen dromen. Over spinnen of dinosaurussen, ik zeg maar iets…

  Mijn moeder overleed op 19-08 vanaf dat moment is er geen nacht voorbij gegaan zonder dezelfde nachtmerrie; mijn moeder overlijd elke nacht, elke nacht op een andere manier. Nu sinds 1,5 week overlijd er ook steeds een tweede persoon in mijn droom, een dierbare. Droom ik het proces van mijn moeder mbt uitvaartregelingen ed van het begin tot het eind, bij bijvoorbeeld, broer, vader, opa of tante.

  Ik heb verschillende homeopatische producten geprobeerd om rust in mijn hoofd te krijgen, maar helaas blijven mijn nachtmerries niet weg. Het is zelfs zo erg, dat ik met mijn ogen open lig, in de lucht aan het vangen ben, met de hond speel in mijn slaap of slaapwandel en sinds kort ook op zoek ga naar eten in mijn slaap… ik heb een camera opgehangen omdat ik merkte dat ik zo ontzettend vermoeid wakker word. Buiten dat uit elke nachtmerrie ik of zwetend, of zowel huilend wakker word zie ik dus dat ik continu in mijn slaap “bezig” ben.

  De tijd van de onrust beginnen van het begin van mijn slaap tot het einde. Meerdere malen per week heb ik last van nachtmerries waar ik niet wakker uit kan worden, mijn ogen op geen enkele manier open kan krijgen.

  Kan iemand mij hier meer over vertellen, of is er een manier waardoor ik mijn slaap weer terug kan vinden, eindelijk de rust s nachts. Ik wil gewoon voor een keer slapen; normaal slapen. De tijden van 01:00 tot 06:00 ben ik onrustig, spook ik rond en ben ik veelal wakker en die vermoeidheid sloopt me.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">