Nachtmerries na relatiebreuk

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Ana
  Gast

  Heej,

  Ik heb net een relatiebreuk achter de rug en zie er enorm vanaf. Ook al was de relatie toxic . Hij bedroog, loog, riep , Schelde mij uit, sloeg soms als hij heel boos was. En het was altijd mijn schuld.

  Nu hij vertrokken is, is het dus een rollercoaster van emoties. Maar waar ik het meeste gek van word zijn mijn nachtmerries. Ik word altijd roepend en helemaal in het zweet wakker. Soms met men spieren verklamd.

  Mijn droom van deze nacht was dit ;

  Ik was op een trein perron, en ik moest daar eerst mensen tellen . Maar dat ging moeilijk omdat iedereen bewoog . Uiteindelijk iedereen kunnen laten stilstaan en zo kon ik ze tellen.

  De mensen mochten weer lopen, en toen kwamen er kinderen klagen dat andere jongeren aan het smoren waren. En dan benk naar hun toegestap en heb ik gezegd dat ze da beter ergens anders gingen doen. Thuis maakt da nie zoveel uit, ma hier waren veel mensen en kindjes. En ook al de politie bv kwam met de hondjes. Dan zou dat ni goed zijn…

  Kging dan naar de oversteek brug over het perron. En ineens was iedereen aant juichen en verschillende vlaggen in de lucht aan het houden. Het was feest .

  Tot dan een vrouw zei; daar ligt een kindje op de stenen. Kben dan terug naar beneden gegaan en da kind was mega suf. Hij kon zijn hoofd amper opheffen of praten. K zei dat ik de hulpdiensten ging bellen , ma die wou dat niet omdat zijn mama zou denken dat er iets anders was…. Wanneer ik wou bellen, wist ik ineens het nood nr niet . Ik schiet in paniek. Ik kijk terug naar da kindje. En die gasten van daarvoor waren daar kleine stene op aan het leggen( precies aan het begraven ?) . Ik begin te roepen van : laat hem met rust en ik word ineens opgepakt ma heel hoog precies of ik ook een kindje ben. Men arm is in de lucht. Ze spuiten daar met zon spuitbus deo onder en steken mijn oksel in brand.

  Ik word roepend wakker ….

  Wat betekend dat allemaal….

  Marie
  Gast

  Dat is een heftige droom.
  Ik zal je zeggen wat mijn gevoel hierover is.

  Het perron en de trein staat voor een reis die je moet afleggen. De over steek brug staat letterlijk voor de brug die je moet oversteken van de relatie achter je laten. Het is een goed teken dat er mensen feest vieren als je dat doet. Dat betekent alleen maar dat er goede vooruitzichten zijn.
  Ik heh heel sterk het gevoel dat het kleine kindje staat voor jouw ex. Voor zijn innerlijke kind. Kan het zijn dat je hem in het echte leven ook veel wilde helpen?
  Dat je het nummer niet meer weet voor hulpdiensten is echt symbolisch. Je mag ophouden met hulp bieden en je mag het hem zelf laten doen. Kan het kloppen dat hij veel druk ervaarde vanuit zijn familie? Dat hij nooit echt kind heeft kunnen zijn?
  Wat betreft het deo verhaal en oksel daar heb ik geen antwoord op.
  Jij bent denk ik heel gevoelig en hebt heel veel van zijn innerlijke wereld opgepikt en de onrust die daarbij hoort.
  Het zou een goed idee zijn om langs een energetische therapeut te gaan om de energetische koorden tussen jullie te verbreken zodat je geen last meer hebt van zijn energieën en entiteiten die hij bij zich draagt.
  Zeker als hij een buitenlandse jongen is, want dan heb je ook de kans dat hij last heeft van zwarte magie.
  Veel liefs,

  Marie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">