Nachtmerrie

 • Auteur
  Berichten
 • MK80
  Gast

  Ik heb enkele dagen geleden een nachtmerrie gehad die zo eng en echt was dat ik ervan wakker werd.
  In de droom ben ik een man met een baard (ben zelf een vrouw). Ik ben gevangen genomen en word met nog een ander onbekend persoon met mijn handen en voeten aan zware ketens gelegd. Dan moeten we liggen en worden de ketens omhoog getrokken. Ik word eerst onder een soort metalen “limbo-stok” doorgetrokken, dit past maar net. Daarna word ik ondersteboven omhooggetakeld in een soort krappe transparante vierkante buis. De andere persoon hangt boven mij. Ik weet niet waarom mij dit overkomt. Dan verschijnt ineens het gezicht van een andere onbekende man voor de buis. Hij grijnst en drukt op een knop. Ik hoor een vreselijk knarsend geluid en alles in de buis trilt. Hij elektrokuteert mij. Ik kan alleen nog denken: “Ik ga nu dood, ik heb geen afscheid kunnen nemen.” Daarna denk ik nog: “Hij wil mijn gezicht hebben.” Dan schrik ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je droomt dat je een baard hebt, terwijl je er in het echt geen hebt, dan betekent deze droom dat je je werkelijke gevoelens probeert te verbergen. Wanneer je droomt dat je gevangen gehouden wordt betekent dit dat je je opgesloten voelt in een bepaalde omstandigheden in je wakkere bestaan. De limbostok zijn de obstakels die je in het leven tegenkomt en dient te overwinnen. Bang zijn om dood te gaan is angst om te falen. Je laat je voeren en dat houdt in dat je geen controle hebt over de situatie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">