Nachtmerrie over in de steek gelaten worden

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kyra
  Gast

  Ik heb een steeds terugkerende nachtmerrie, die me helemaal onderuit haalt gedurende de dag. Het gevoel van de droom blijft hangen zeg maar. Zo reëel voelt deze aan.

  Ik ben ergens op een feest met heel veel mensen. Ik raak dan in allemaal rare situaties verwikkeld, seks en drugs etc. Ik kan mijn man nergens vinden en dan wil ik hem zoeken, want ik ben bang. Hij heeft me dan in de steek gelaten, want kom allemaal mensen tegen die hem hebben gezien, maar zeggen niet waar. Ik kan m’n telefoon niet bedienen, het lukt me niet of de knoppen werken niet via mijn handen. Uiteindelijk zie ik mijn man en die interesseert het allemaal geen moer. Hij zit helemaal onder de drugs en wil niets met mij te maken hebben. Negeert mijn smeekbeden compleet en gaat gewoon weer weg. Ik sla hem en bonk tegen zijn borst maar hij wil niet luisteren. Dan schrik ik wakker en lijkt het net echt gebeurd. Wat betekent deze droom/nachtmerrie? Ik krijg er geen vat op. Mijn man is zo betrouwbaar en liefdevol, die zou dit nooit doen. Dat weet ik ook en geloof ik ook. We zijn al 20 jaar samen en hebben heel veel meegemaakt wel. Maar dat heeft ons alleen maar sterker gemaakt. Ik hoop dat iemand me kan helpen dit te doorbreken. Ik slaap altijd slecht met veel nachtmerries etc.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">