Nachtmerrie over brand

 • Auteur
  Berichten
 • Somine
  Gast

  Goede avond,

  Ik had deze week zo’n rare droom. Zou u mij kunnen helpen om deze uit te leggen?
  Alvast heel erg bedankt! :) :)

  Mijn vriend en ik woonden in een appartement. Het was geen appartement dat ik herken uit het echte leven, maar we wonen wel in een appartement.

  Er gaat een brandalarm en door een interne speaker zegt iemand dat we het gebouw moeten verlaten. “Alweer een oefening,” zeg ik. En ik herinner me nog dat ik in die droom dacht; dat is de zoveelste deze week, en elke keer is het onzin/loos alarm. Ik zeg tegen mijn vriend: “We nemen twee boterhammen mee, en dan gaan we via die onofficiële sluiproute naar de parkeerplaats. Dan gaan wel in onze auto zitten. Check jij nog even of we die route goed onthouden hebben.?

  Ik twijfel of we beide katten mee gaan nemen dit keer. Sowieso onze eigen kat, maar ik twijfel over de andere.
  (Ik zag in mijn droom mijn eigen kat, maar ook een oude kat van mijn moeder, die inmiddels overleden is; over deze laatste twijfelde ik of ik die mee wilde nemen tijdens de -in mijn ogen- zoveelste brandoefening)

  Mijn vriend wil naar buiten gaan om te kijken of we via de sluiproute het gebouw uit kunnen. Hij doet de deur open en meteen weer dicht. “Shit! Het is echt! Er is allemaal rook in de gangen!”

  Ik zeg: “Oké. We nemen de gewone route en gaan naar buiten. We nemen beide katten mee.”

  Ik trek nog andere kleren aan en bedenk me welke spullen ik wil meenemen voor de zekerheid. Emotioneel waardevolle spullen.

  Daarna werd ik wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">