Nachtmerrie met baby

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Sari
  Gast

  Hoi
  Ik werd net wakker van een nachtmerrie.
  Ik liep mijn wasplaats binnen met mijn baby in de arm en alles was weg. Veel witte paddenstoelen en gele schimmels aan de muur. Er zat een barst in de muur met een blauwe bijenkorf met rode driehoeken op. Plots kwam er een zwarte weduwe uit en stond er naast mij een dame in het zwart met kort blond haar. Ze lachte dat er geen ontsnappen is en de zwarte weduwe spin sprong in het linkeroog van mijn baby en zijn oog werd rood en bloederig.
  Mijn man was niet thuis. Ik vluchtte met mijn zoon naar de voortuin en kreeg mijn zoon zijn gordel maar half dicht, gsm viel uit de handen en was helemaal angstig. Ik liep weg met onze zoon in de buggy en kon uiteindelijk mijn man bellen. Direct naar voicemail. Ik kreeg de woorden er ook niet uit (help, in levensgevaar). Ik ging een chinees restaurant binnen en vluchtte weg via het dak. Dat heb ik een paar keer gedaan via luikjes. Dan begon mijn zoon zijn oog te gloeien en probeerde hij mij te bijten met cirkelzaagjes ipv tandjes. Ik wist dat ze me overal kon vinden door die spin in het oog maar wou mijn zoon niet afgeven. Ik kwam op een autostrade en daar waren ook auto’s die me achtervolgden. Ik vond een bushalte maar weer ging het oog gloeien en wou hij mijn vingers nu raspen. Nu waren ze dichtbij en zag ik een oranje geparkeerde auto. Ik reed ermee een parkeergarage binnen met onmogelijke gangen (kronkels, bruggen, ondersteboven,…) En crashte de auto. Mensen rond mij lachten en zeiden: gaan we haar helpen parkeren, de sukkelaar!’ En toen werd ik wakker van de bel.

  Weet iemand wat dit betekent?

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">